Nyhed

John Mayer skubber Lukas Graham af tronen

Efter otte uger må Lukas Graham i dag afgive førstepladsen på albumhitlisten til sin amerikanske kollega

Fredag er den dag, hvor de officielle danske hitlister bliver offentliggjort, og vanen tro kigger GAFFA på toppen og ugens nyheder. Og efter otte uger på førstepladsen af albumhitlisten må Lukas Graham i denne uge træde ned fra tronen og give stafetten videre til John Mayer, der debuterer på førstepladsen med sit nye album "Born And Raised". Lukas Graham ligger i denne uge nummer 2.

På tredjepladsen finder vi atter en nyhed, nemlig Pede B med sit nye album "Over Askeskyen". Bluessangeren Mike Andersen er ny som nummer 8 med sit selvbetitlede soloalbum, Slash er ny som nummer 9 med "Apocalyptic Love", Joe Bonamassa er ny på en 12. plads med "Driving Toward The Daylight", Tom Jones går ind som nummer 33 med "Spirit In The Room", Cold Specks er ny på en 34. plads med "I Predict A Graceful Revolution", og endelig er Fun. nye som nummer 40 med "Some Nights".

Ugens øverste re-entry er Jay-Z og Kanye West, der vender tilbage til plads nummer 13 med "Watch The Throne" oven på en meget rost koncert i lørdags i Jyske Bank Boxen i Herning. Kashmir og deres opsamling "Katalogue" er på en 24. plads ugens anden og sidste re-entry.

Tracklisten har i denne uge en nyhed i toppen, nemlig årets Melodi Grand Prix-vinder, svenske Loreen og hendes "Euphoria". Streaminghitlisten toppes som i sidste uge af Shake Loveless og "Tomgang".

Den såkaldte bit-album-hitliste, der tæller downloads fra abonnementstjenester, har også John Mayer og "Born And Raised" i toppen, og på den tilsvarende trackliste ligger Shaka Loveless og "Tomgang" ligeledes i front.

Se alle de officielle danske hitlister her.

ANNONCE