Nyhed

Kato udvider samarbejdet med Snoop Dogg

Der er kommet endnu et nummer ud af samarbejdet mellem den aarhusianske dj og den amerikanske rap-legende

"(…) den time København fik glæde af Snoop Dogg i denne omgang var alt i alt en succes. Der er ingen tvivl om at Snoop har gjort noget særligt for hiphoppen, og det er virkelig en fryd at opleve en rapper der forstår at køre flowet hjem – også live. At det så kunne være dejligt med endnu mere, er måske bare den samme forkælede holdning som man som publikum så tit har. Mere vil have mere."

Sådan skrev GAFFAs anmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr, efter at hun i går oplevede Snoop Dogg indtage scenen i et fyldt Store Vega. Koncerten blev ligeledes belønnet med fire stjerner.

Aftenens surprise-element kom, da den danske dj Kato trådte ind på scenen og sammen med Snoop Dogg gav en version af nummeret "Never Let U Go". Sangen som er blevet til i samarbejdet mellem Kato, Snoop Dogg og Brandon Beal, blev udgivet som single tidligere i år og havde premiere ved X Factor-finalen i Herning den 23. marts.

Snoop Dogg, kendt som en af gudfædrene til den amerikanske West Coast Rap, ankom allerede til København i tirsdags, og havde aftenen før koncerten sat Kato stævne på sit hotelværelse for at filme videoen til deres fælles single. Samarbejdet gik så godt, at de efter optagelserne fik rullet et mobilt indspilningsstudie ind på hotellet og i løbet af natten fik lavet et nyt nummer sammen. Singlen forventes, ligesom "Never Let U Go", at blive en del af dj'ens kommende album.

Som tak for det samarbejde overrakte Kato ved gårsdagens koncert en guldplade til Snoop Dogg for downloads af "Never Let U Go" samt en platinplade for over to millioner streams af samme single. Snoop Dogg kvitterede med masser af ros til "my nephew", som han omtalte Kato, og afsluttede aftenen med at invitere Kato til Los Angeles for at lave yderligere materiale med ham.

ANNONCE