Nyhed

Kreayshawn holder Danmarksdebut

Den unge hiphopper gæster for første gang Danmark til Urban Mashup på Rust

Den 22-årige Natassia Zolot aka Kreayshawn har mellem sine festivaloptrædener på en Europa-turné lagt en dansk klubkoncert ind i programmet, hendes første besøg i Danmark. Koncerten foregår i København på Rust den 3. juli, som en del af Urban Mashup, der er tiltænkt som en slag warm-up til årets Roskilde Festival.  

Kreayshawn er tredje generations russisk immigrant, fra Californien og født i 1989. Hendes mor var guitarist i kvinde-surf-punkbandet Trashwomen, men Nattassia Zolot begyndte selv først bag kameraet, hvor hun blandt andet lavede musikvideoer for lokale rappere som Lil B. Hun har siden fået flere tilbud om musikvideo-produktion, også fra Red Hot Chili Peppers, der dog i sidste ende valgte at gå en anden vej.

Den musikalske karriere tog fart for Kreayshawn, da hun udsendte sit første mixtape i 2010, samt musikvideoen til hittet "Bumpin Bumpin". I 2011 kom så "Gucci Gucci", som lige nu har mere end 36 millioner views på YouTube. Populariteten fangede pladeselskabet Columbia Records' opmærksomhed, og til august udkommer debutalbummet "Somethin' Bout Kreay".

Nu kan Kreayshawn opleves den 3. juli på Rust under banneret Urban Mashup, som også byder på en række andre soloartister, blandt andet Julie Groove og flere dj's.

Forsalget er i fuld gang via billetlugen.dk

Se videoen til "Gucci Gucci"

ANNONCE