Nyhed

Motörhead – nu som øl

Veteran-hardrockbandet har både prøvet med rødvin og vodka. Nu er bandet så klar til at lancere deres egen øl.

Musikverdenen synes at blive mere og mere tørstig. Måske har det noget at gøre med, at der hele tiden er brug for nye måder at markedsføre sig på. I hvert fald kunne det godt være tilfældet for det britiske hardrockband Motörhead, som trods både rødvin og vodka stadig er tørstige. Nu kommer bandets helt egen øl også på gaden.

Motörheads egen øl skulle være klar i disse dage og har fået navnet "Bastards Lager." Måske inspireret af gruppens ellevte album "Bastrands" fra 1993. Hermed følger de i fodsporene på blandt andre det svenske hardrockband Graveyard, som også er kommet på idéen med en bandøl.

"Du bliver aldrig for gammel til rock'n'roll, eller koldt, godt øl. De arbejder altid godt sammen," siger Motörheads svenske trommeslager Mikkey Dee til NME.

Som tidligere nævnt er det ikke nyt for bandet at sætte deres navn på drikkevarer. De har allerede udgivet rødvinen "Shiraz Motörhead" og vodkaen "Motörhead Vodka".

De er dog heller ikke de eneste som er kommet på idéen med rødvin, da både Slayer og AC/DC gennem de seneste måneder har lanceret deres egne rødvinsmærker. AC/DC har ikke mindre end fire forskellige rødvine med deres navn på.

Motörhead udsendte deres seneste studiealbum "The World Is Yours" tilbage i december 2010 og arbejder for tiden på en efterfølger, som vil blive den enogtyvende i rækken.

"Bastards Larger" er produceret på det svenske bryggeri Krönleins. Læs mere om øllen hos brandsforfans.se.

ANNONCE