Nyhed

Nelly Furtado i fin form i Göteborg

Den canadiske popstjerne gjorde en god figur til MTV World Stage-arrangementet

Se flere billeder i GAFFAs gallerisektion.

Der var lagt op til det helt store arrangement i Göteborg torsdag aften, hvor der var dømt tidlig midsommer-fest i strålende solskin. Det havde et meget godt sammenfald med tv-stationen MTV's stort anlagte event MTV World Stage, som er en række koncerter, der bliver transmitteret på MTV's kanaler kloden over – denne i slutningen af august. Det er således ikke kun fra enkeltstående begivenheder, som på Göteborgs centrale plads Götaplatsen, hvor store dele af byen havde valgt at tage imod det gratis tilbud denne aften.

GAFFA var forbi i form af anmelder Rune Schlosser, som havde en lidt blandet oplevelse med de tre mindre navne, svenske Tove Styrke og grand prix-vinderen Loreen og amerianske B.o.B. Han var imidlertid godt tilfreds med hovednavnet, Nelly Furtado, der i øvrigt udgiver nyt album til efteråret, og som han blandt andet skriver følgende om:

"Den canadiske sangerinde startede stærkt ud med hits som Timbaland-samarbejdet "Maneater", den omtalte "Big Hoop (Bigger the Better)" og EM-sangen fra 2004, "Forca". Der var klart mere pondus bag Furtados medbragte orkester, der var særdeles velspillende. Syv mand var med hende på scenen, samt flere dansere over de forskellige numre. Drum'n'bass-afslutningen i "Big Hoops (Bigger the Better)" var et højdepunkt, mens Furtados forholdsvis nasale vokal også viste sig som særdeles stærk live."

Rune Schlosser konkluderer:

"Vi fik flere hits til at gå hjem på, og hun nåede at understrege, at hun har to sider – Furtado. Den før "Loose" – og den fra "Loose" og frem, hvor Timbalands påvirkning træder frem. Det gjorde desværre, at sættet kunne være blevet sammensat på en mere kompakt måde. Furtado leverede dog et gedigent show, hvor hun viste hendes nye retning, der fra en umiddelbar vurdering nærmere befinder sig et sted mellem "Loose"-materialet og "Whoa, Nelly" – lydmæssigt – ud fra det vi hørte. Hendes optræden er fire stjerner værd – de resterende projekter trak dog helheldsindtrykket en kende ned, men en smuk aften var det i Göteborg, som kan opleves på MTV i slutningen af august."

Læs hele anmeldelsen i GAFFAs anmeldelsessektion.

ANNONCE