Nyhed

Sensation rammer endnu engang Parken

Der er lagt op til et brag af et show, når de spektakulære festarrangører fra Holland igen byder indenfor til fest i Parken

Det er nu femte gang at man har mulighed for at klæde sig helt i hvidt og tage med til en verdensomspændende fest. Sensation lægger i samarbejde med Smirnoff vejen forbi Parken den 3. november, og denne gang er undertitlen "Source Of Light."

Det har siden 2000 været muligt at opleve Sensation, når showet hvert år rejser rundt over hele verden under ordsproget "Be part og the night, dress in white." Det er det Holland-baserede ID & T som står bag konceptet, og de har afholdt mere end halvfjerds Sensation events i mere end tyve lande verden over. Den 7. juli har "Source Of Light" premiere i Amsterdam, og showet blev udsolgt på blot et par timer.

Sensation besøgte også sidste år Parken med showet "Innerspace". GAFFAs anmelder Anders Bøgh kvitterede med fire stjerner og skrev blandt andet: "At begive sig imod Sensation i Parken er en oplevelse man aldrig bliver træt af. Det er ellers kun til udsolgte fodboldkampe at man oplever så mange mennesker i ensfarvet tøj bevæge sig gennem byen, forskellen er bare at til Sensation spiller alle på samme hold. (…) Sensation leverer år efter år et lys-, og lasershow uden sammenligning. I år tilsat springvand, gigantiske glowsticks delt ud til publikum og en himmel af lysende glober der kunne bevæge sig uafhængigt af hinanden og skabe varierende rumligheder og oplevelser."

Når Sensation til november igen rammer Parken, er det med et visuelt show, som ud over verdensklasse-akrobater og -dansere også kan præsentere et gigantisk pyro- og lasershow. Årets udgave med undertitlen "Source Of Light" tager, som navnet indikerer, udgangspunkt i lyset og vil præsentere det på overraskende måder. Man kan desuden se frem til en interaktiv oplevelse, hvor publikum selv er en stor del af showet. Musikken bliver leveret af nogle af de allerstørste dj-acts, som skal være med til at sætte gang i festen.

Der er endnu ikke annonceret navne til den danske udgave, men i anledningen af at showet igen i år runder Danmark, har Sensations "hus-dj" Mr. White lavet et eksklusivt dj-mix, som kan downloades fra i dag på Sensations Facebook-side fra klokken 17.

Den hvide dress-code som kendetegner Sensation festerne blev til, da en af stifterne bag ID & T i 2001 mistede sin bror i en bilulykke. Som en hyldest til den afdøde bror blev alle gæster bedt om at klæde sig i hvidt til showet i 2001. Mere end firs procent af gæsterne deltog i hyldesten, og siden har det været et velkendt element til Sensation.  

Sensation fortsætter sit eksklusive partnerskab med dance4life, en organisation dedikeret til at bekæmpe spredningen af hiv og aids på verdensplan. 0,25 euro for hver billet går derfor til dance4life, og arrangøren vil matche hver donation med et tilsvarende beløb.

Billetsalget starter mandag, 18. juni kl. 10 på Sensations hjemmeside og Billetlugen.

ANNONCE