Nyhed

Sune Wagner anbefaler Brian Jonestown Massacre

Raveonettes-frontmanden opfordrer på det kraftigste til, at man ser den amerikanske gruppe, når den gæster Danmark

Billedet: Anton Newcombe og Sune Wagner fra "de gode gamle dage".

Den psykedeliske amerikanske gruppe Brian Jonestown Massacre gæster Voxhall i Aarhus den 22. juni og Amager Bio i København den 23. juni. The Raveonettes har lige turneret med dem i Australien i maj, og frontmand Sune Wagner vil på det kraftigste anbefale, at man går ind og ser Brian Jonestown Massacre, når de gæster Danmark.

GAFFA har talt med Sune Wagner om hans forhold til Brian Jonestown Massacre.

Hvor mødte du Brian Jonestown Massacre?

– Vi (Raveonettes, red.) lærte forsangeren Anton (Newcombe, red.) at kende på South By Southwest-festivalen (i Austin, Texas, red.) for mange år siden. Vi har en del fælles venner. Jeg husker, han var meget imponeret over, hvor meget vi kunne drikke. Anton flyttede senere til New York, hvor jeg i et års tid var sammen med ham ustandseligt. Vi drak, tog stoffer, hørte musik og spillede musik for hinanden.

Og du har også spillet med Brian Jonestown Massacre?

– Jeg har spillet to koncerter med dem på bas. Et meget kaotisk show på Bowery Ballrom i New York og et endnu mere kaotisk show hos deres daværende pladeselskab. De stod og manglede en bassist til de to shows, da deres bassist lige var skredet fra bandet efter en kaotisk tour, som jeg kan forstå på det hele.

Har du et favoritalbum med Brian Jonestown Massacre?

– Jeg har ikke en decideret favoritplade, som jeg foretrækker, de er alle gode. Men nummeret "Nevertheless" (fra 2001-albummet "Bravery, Repetition And Noise", red.) betyder rigtig meget for mig. Det var et nummer, Anton spillede meget for mig på guitaren, når vi tilbragte tid sammen år tilbage.

Hvad er det ved Brian Jonestown Massacre, du så godt kan lide?

– Jeg holder utrolig meget af Anton som ven. Jeg elsker deres stil, så enkelt er det!

Se videoen til "Nevertheless"

Køb billetter til koncerterne via GAFFA Live.

ANNONCE