Nyhed

The Temper Trap gæster Store Vega

For dem som havde glædet sig til at opleve The Temper Trap på dette års udgave af Northside Festival, er der nu godt nyt – Bandet besøger Vega til september

Helt tilbage i januar blev det annonceret, at det australske indie-rockband The Temper Trap ville lægge vejen forbi Aarhus i forbindelse med NorthSide Festival. Bandet måtte siden hen aflyse hele deres Europaturné, men kan nu alligevel opleves på dansk grund, når de den 23. september gæster Store Vega.

The Temper Trap udgav i 2009 det velsælgende debutalbum "Conditions", der også sikrede dem en ARIA Award (Australiens svar på Grammy, red.) som bedste gruppe i 2010. Resten af verden har også taget godt imod The Temper Trap, der specielt har fået opmærksomhed for singlen "Sweet Disposition", som de seneste år har kunnet høres i en lang række film, serier og reklamer, og som også blev et solidt hit på P3.

I maj i år udkom så den selvbetitlede efterfølger, som GAFFAs anmelder Christian Erin-Madsen tildelte fire ud af seks stjerner og gav følgende ord med på vejen: "Producer Tony Hoffer (Depeche Mode, M83 m.fl.) har foldet gruppens kvaliteter nydeligt ud, og det samlede indtryk er lyst og friskt. I det hele taget mere modent – på den måde, hvor det vinder ved flere gennemlytninger – og selv om pladeselskabet angiveligt har afkrævet dem en ny Sweet Disposition har bandet – heldigvis – bevæget sig videre. Dougy Mandagis falsetsøgende stemme får berettiget stadig lov at fylde, og aspirationerne kaster så afgjort igen tråde ud efter stadionrocken med signaturguitar-stykker såvel som plads til det mere dybfølte. Professionelt, fængende arbejde."

Allerede i 2010 kunne man høre sangen "Rabbit Hole" fra den seneste plade, da The Temper Trap gav to udsolgte koncerter i Lille Vega. Nu er de så tilbage med hele det nye album og kan opleves i Store Vega den 23. september.

Forsalget starter på fredag (den 22. juni) via GAFFA Live.

Se The Temper Trap's koncert i The Late Show med David Letterman den 6. juni.  

ANNONCE