Nyhed

Twin Shadow indtager Store Vega

Den eksklusive koncert på Bremen Teater på fredag blev hurtigt udsolgt. Nu annoncerer Twin Shadow endnu en dansk koncert.

På fredag har et begrænset antal publikummer glæden af at opleve Twin Shadow, som gæster Bremen Teater med en eksklusiv pre-album-koncert, umiddelbart inden det andet album "Confess" rammer gaden den 9. juli. Til dem der ikke fik billet, eller ikke kan nøjes med kun én Twin Shadow-koncert, er der nu godt nyt. Den amerikanske indie-crooner vender tilbage til Danmark den 17. november, hvor han indtager Store Vega.

Som en født crooner med en nostalgisk og alligevel bittersød 80'er-tone i sin musik begyndte George Lewis Jr. i 2006 at lave demoer under navnet Twin Shadow. Dette fangede Grizzly Bear-bassisten Chris Taylors opmærksomhed, og i 2010 udkom debutalbummet "Forget" på Taylors pladeselskab Terrible Records.

Albummet modtog fem ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder Simon Christensen som også gav følgende ord med på vejen: "Den 26-årige singer-songwriter fra Florida – nu Brooklyn – fortolker sine tekster med en musikalsk produktion, der understreger følsomheden og ambient tomhed i glemsomheden. Umiddelbart er 80'ernes lydbillede dominerende, men det bliver hverken kvalmt, pudel eller neonpoppet, men i stedet forenes Princes afbrudte guitarspil, hurtige Casio-beats og varierede synthesizertemaer med new wave og The Cure-postpunk. (…) Lewis' lyrik gør troen på kærligheden, mere end kærligheden selv, det decideret smertefulde, hvilket egentlig er en komisk nedslående tanke."

Den 9. juni udkommer så toeren, hvorfra førstesinglen "Five Seconds" allerede er ude. Dette burde give fans rig mulighed for en gennemlytning eller to, inden Twin Shadow igen er at opleve i Danmark den 17. november. Rammen er Store Vega, hvilket giver flere fans mulighed for at opleve den amerikanske sanger live.

Billetter kan købes via Vegas hjemmeside og på Billetnet.

ANNONCE