Nyhed

Blurs studiefremtid er usikker

Ifølge producer William Orbit har Damon Albarn afbrudt studiearbejdet

Damon Albarn udgav tidligere på måneden soloalbummet "Dr. Dee", og ifølge rygter er han allerede i gang med en efterfølger. Samtidig har der været en vis forvirring om, hvorvidt der vil blive holdt live i Blur og Gorillaz, hans tidligere store projekter. Albarn sagde først, at vi ikke ville få mere materiale fra hverken Blur eller Gorillaz efter 2012, men efter at reaktionerne på denne udmelding ikke lod vente på sig, sagde han derpå, at dette alligevel ikke var tilfældet.

Alligevel er der stadig en vis bekymring om fremtiden for grupperne. Tidligere har det været kendt, at Damon Albarn og de andre medlemmer af Blur har arbejdet sammen i studiet, og at de havde indspillet en række nye sange. Bag mikserpulten havde de fået selskab af William Orbit, der producerede deres klassiske album "13" fra 1999. Men nu siger Orbit, at projektet er blevet lagt på hylden.

– De nye sange lød fantastisk, men så sagde det pludselig stop. Damon satte en stopper for det, og de øvrige medlemmer så ud som spørgsmålstegn, siger Orbit til musikmagasinet NME.

Tidligere erklærede produceren af de nye Blur-sange, at Albarn nok besad et stort talent, men opførte sig dumt over for sine bandmedlemmer.

– Det ville være blevet godt, men Damon, hvor talentfuld han end er, er noget af en lort over for resten af ​​Blur, tweetede han tilbage i marts ifølge NME.

Blur debuterede i 1991 med albummet "Leisure" og har til dato udgivet syv album, senest "Think Tank" fra 2003.

Blur kan opleves på Smukfest i Skanderborg, der finder sted 8.-12. august. Køb billetter via GAFFA Live.

ANNONCE