Nyhed

Destroyer gæster Danmark

Det canadiske indieband gæster VoxHall og Vega til november

Hvis man ikke lige kender bandet Destroyer, kunne man måske ved første indskydelse forveksle dem med et dødsmetalband. Udelukkende vurderet på navnet. Har man bare en lille smule mere kendskab til bandet fra Vancouver, Canada, ved man, at man med en sådan betegnelse har ramt helt ved siden af målet.

Det canadiske band Destroyer med Dan Bejar i front spiller rigt orkestreret indierock, som blandt andet kan sammenlignes med bands som Pavement og Guided By Voices, og nu gæster gruppen Danmark. Først på VoxHall i Aarhus den 20. november og efterfølgende på Vega i København den 28. november.

Destroyer er kryptiske tekster, en karismatisk og lidt skæv vokal a la David Bowie, dansende diskobeats, bløde saxofonsoloer og strygerarrangementer. I et skævt og underligt miks af alt der ikke må mikses. I et univers, hvor alle forventninger brydes. I et sådant univers forfører Destroyer med en vældig tiltalende og iørefaldende melodiøsitet.

Bandet Destroyer blev dannet i 1995 og siden er det blevet til i alt otte studiealbum. Destroyer var oprindelig tænkt som Dan Bejars soloprojekt, men i slut-90'erne blev det et decideret band. Dan Bejar har ved siden af Destroyer også været med i bandet The New Pornographers. I 2011 udgav Dan Bejar med Destroyer albummet "KAPUTT". Dette album har været et forsøg på at lave ambient disko, som han forklarer i et interview på den danske musikblog Undertoner.

Destroyers unikke og interessante lydbillede kan opleves når bandet gæster Danmark.

Indtil da kan du lytte lidt til Destroyer her.

Køb billetter til koncerterne via GAFFA Live.

ANNONCE