Nyhed

Distortion offentliggør det fulde program

Den københavnske gade- og klubfest kan præsentere et færdigt musikprogram

Distortion, der finder sted i København 30. maj-3. juni, har tidligere offentliggjort navne som Chromatics, Mike Skinner og Michael Mayer. Nu løfter de sløret for det færdige musikprogram. Programmet i år er mere præget af reggae, dancehall og hiphop end tidligere. Det byder på navne som Dj Funk, den amerikanske rapper Tyga, den amerikanske rapper-duo M.O.P og den britiske dj Andrew Weatherhall. 

Tyga står eftersigende for "Thank you God always". Efter at hængt ud med venner som Lil' Wayne og Fall Out Boy besluttede han sig for at lave sit eget mixtape. Det viste sig at være en god idé, for kort tid efter blev han signet af Travis McCoy fra Gym Class Hero til dennes selskab Bad Squad Records. Snart efter medvirkede Tyga i remixet af Fall Out Boys "Arms Race" side om side med blandt andre Lil' Wayne, Kanye West og Lupe Fiasco. I skrivende stund har hans single fra 2011 "Rack City" over 40 millioner visninger på YouTube.

Lil' Fame og Billy Bang, bedre kendt under navnet M.O.P, er blandt andet kendt for soundtracket til Bad Boys 2, og samarbejdet med 50 Cent C-United Records startede som en bande i Bronxville under samme navn. Gruppen har været aktiv siden starten af 90'erne, men det var først i 2000, at rap-duoen slog bredt igennem med deres udgivelse af pladen "Warriorz" på Loud Records Label, hvor deres single "Ante Up" blev et massivt hit, der senere er blevet remixet af blandt andet Busta Rhymes. 

Derudover er den amerikanske chicago-dj Charles Chambers alias DJ Funk og DJ Andrew Weatherhall også blevet tilføjet til det færdige program.

Programmet er for langt til, at vi kan skrive det hele her, men vi opfordrer til at læse det fulde musikprogram på Distortions hjemmeside.

ANNONCE