Nyhed

Paloma Faith klar med toer

Den engelske soulpopsangerinde udsender "Fall to Grace" i næste uge

Den engelske soulpop-sangerinde Paloma Faith er klar med sit andet album "Fall to Grace", der udkommer mandag den 28. maj. Albummet er opfølgeren til 2009-debuten "Do You Want the Truth or Something Beautiful?", der solgte over en halv million eksemplarer og rummede hitsinglerne "Stone Cold Sober" og "New York".
 
Det nye album fra den nu 26-årige brite byder ifølge hendes pladeselskab Sony Music på alt fra storladne kærlighedssange med strygere og gospelkor til ørehængere med strejf af dance og disko, og det lyder sandsynligt, da det også var elementer, der fandt vej til debuten. Denne fik fire stjerner af GAFFAs anmelder, der blandt andet skrev: "Faith har en dyb og fyldig, sensuel stemme lidt i stil med Shirley Bassey, og på sit debutalbum præsenterer hun en stribe gedigne sange med både programmeringer, store stryger- og hornarrangementer, gospelkor og godt med drama og sus i skørterne, både i up-tempo-numre og ballader."
 
"Fall to Grace" – en titel, som giver associationer til Emmylou Harris' "Stumble into Grace" fra 2003 – er produceret af den markante producer Nellee Hooper, som tidligere har arbejdet sammen med så store navne som Björk, Madonna, Massive Attack og No Doubt. Albummets første single, "Picking Up the Pieces", er netop udsendt.
 
Paloma Faith er født og opvokset i London. Hun har en uddannelse i både moderne dans og teaterinstruktion og har blandt andet optrådt på kabaretscenen. Dette fremgår også af hendes musikvideoer og kostumer, som er farverige og flamboyante. Alt dette medvirkede til, at Paloma Faith blev nomineret som "bedste kvindelige soloartist" ved de prestigiøse BRIT Awards i 2011. Prisen gik dog til Laura Marling.
 
Også Prince har kastet sin kærlighed på Paloma Faith, og han bad hende derfor om at give koncert under NPG Music and Art Festival i København i august 2011, som det lille, lilla popikon selv var med til arrangere.

Paloma Faith har også arbejdet som skuespiller og har haft roller i flere tv-serier og film, blandt andre Terry Gilliams "The Imaginarium of Dr. Parnassus" fra 2009. Her spillede hun kæreste med Djævelen, spillet af Tom Waits.

Se musikvideoen til "Picking Up the Pieces" her.


ANNONCE