Nyhed

Sam Sparro til Danmark

Den australske funk- og soulsanger er snart klar med nyt album og besøger Lille Vega i midten af juni

Den 12. juni får Lille Vega besøg af Sam Sparro, der optræder med sange fra sin selvbetitlede debutplade og fra den, til den tid, udgivne opfølger "Return To Paradise". 

Sam Sparro kommer fra Australien, men hans far flyttede familien til Los Angeles for at arbejde som præst i en evangelisk kirke, og gennem gospelsangen blev kimen lagt til både Sparros interesse og musikalske stil.

Det var en begejstret GAFFA-anmelder, der tilbage i 2008 kiggede nærmere på Sparros første plade "Sam Sparro". Sohail Hassan gav albummet hele fem stjerner og skrev: "Ligesom utvivlsomme forbilleder, som f.eks. Basement Jaxx og Daft Punk, er Sparro ekspert i at ekstrahere de bedste og mest autentiske bas og tromme-lyde fra firsernes disco og elektro-pop og skabe autentisk swingende funky grooves. Samtidig er han i stand til at levere varen med en solid stemme, interessant indhold og masser af sjæl." 

Det selvbetitlede album "Sam Sparro" udkom i 2008 på Island Records og affødte kæmpehittet "Black & Gold", og nu kommer så endelig opfølgeren fra den nu 29-årige sanger og sangskriver.

Billetsalget er begyndt og billetter kan købes på Billetnet 

Her kan du høre den seneste single "The Shallow End" fra det kommende album "Return To Paradise":

ANNONCE