Nyhed

Samantha Fox til Korsør

Det barmfagre 80'er-ikon kan opleves til Korsør Open Air i juni

Det vrimler med festivaler og Open Air-arrangementer i det danske sommerland, og blandt dem finder vi Korsør Open Air, der løber af stabelen fredag den 8. og lørdag den 9. juni. Som hovednavn lørdag kan festivalen præsentere det barmfagre 80'er-ikon Samantha Fox, der stadig optræder, selvom hendes seneste album daterer sig tilbage til 2005.

Samantha Fox, der i dag er 46 år, indledte karrieren i 1983 som topløs model på side 3 i tabloidavisen The Sun og vakte stor opmærksomhed med sine velvoksne attributter. Tre år senere sprang hun ud som popsanger med singlen "Touch Me (I Want Your Body"), der gik nummer 1 i 17 lande, samtidig med at hun indstillede modelkarrieren, om end hun senere har ladet sig fotografere topløs ved særlige lejligheder.

Debutalbummet med samme titel som singlen blev også en pæn succes, og det samme gjaldt hendes følgende to album og singler som "Nothing's Gonna Stop Me Now" og Dusty Springfield-coveret "I Only Wanna Be With You", men succesen begyndte at falde i 90'erne. Her begyndte Samantha Fox til gengæld at optræde i film, tv-serier og realityshows og som tv-vært. Samantha Fox har dog fortsat med at udgive plader, senest "Angel With an Attitude" i 2005.


Hvis man interesserer sig for den slags, kan det i øvrigt oplyses, at Samantha Fox i et årti har dannet par med sin kvindelige manager Myra Stratton.

 Arrangør Jan Jørgensen forventer ifølge Ekstra Bladet op mod 12.000 publikummer, og han oplyser, at folk kommer fra Sverige, Norge og Tyskland for at opleve fænomenet.

– Man kan jo ikke være andet end en smule stolt over at kunne få lokket sådan et ikon til Danmark, siger Jan Jørgensen til Ekstra Bladet. Han tilføjer, at Samantha Fox medbringer et band og siger videre:


– Jeg forventer et 80'er-show, hvor hun forhåbentlig giver den gas på sine kendte sexede og lidt frække måde, samtidig med at hun synger de sange, hun er kendt for.

På plakaten til Korsør Open Air finder man også blandt andre Hot Chocolate, Chris Norman, Dr. Hook og Lars Lilholt Band.

Se Samantha Fox fremføre "Touch Me" her.


ANNONCE