Nyhed

Slowolf stormer frem

Det nye danske navn Slowolf er Ugens Uundgåelige på P3 og spiller på årets Roskilde Festival

Bag navnet Slowolf gemmer der sig den danske sanger og producer Andreas Asingh. Han har tidligere været en del af det danske band SMALL. Bandet høstede i sin tid pæne roser fra danske såvel som udenlandske medier og var Ugens Uundgåelige på P3.

Lige nu har Andreas endnu engang fået airplay på P3. Men denne gang er han helt på egen hånd. Under navnet Slowolf er Andreas blevet Ugens Uundgåelige med singlen "See U in My Dreams" som kom på gaden den 30. april 2012.

Lyden på Slowolf er ligesom SMALL præget af elektroniske effekter og massive lydbilleder, som opstår i et krydsfelt mellem pop, elektro, hiphop og rock. Som man kan læse i pressemeddelelsen er Slowolf en unik blanding af dreampop/black metal/hiphop. Det er: "En drømmeverden af falsetsang, dommedagsklingende keyboardsymfonier, krystalklare distortionsguitarer og tunge trommemaskiner."


Akkompagneret af erfarne musikere fra blandt andet I Got You On Tape, Electrojuice og Blue Foundation har Slowolf sikret sig en plads på Roskilde Festival. Koncerten vil være Slowolfs debutkoncert.

Lyt til "See U in My Dreams" her.

 


 

 

 


ANNONCE