Nyhed

Take That klar med album i 2013

Senior-boybandet udgiver et nyt udspil næste år, denne gang uden Robbie Williams

Det meget succesfulde senior-boyband Take That holder lav profil i år, mens forsanger Gary Barlow har travlt som dommer på den engelske udgave af X Factor, ligesom medlemmerne arbejder med velgørenhed. Til gengæld regner Barlow med, at gruppen udgiver et nyt album næste år – denne gang uden Robbie Williams, som forlod bandet sidste år for at fokusere på sin solokarriere efter at have vendt tilbage til gruppen året før. Da han gik tilbage til gruppen udtalte han, at han "opløste Robbie Williams på grund af musikalske uoverensstemmelser", men det holdt altså ikke så længe.

"Det nye album udkommer formodentlig næste år. Alle har haft et år fri, og vi glæder os til det," fortæller Gary Barlow til Daily Star og siger videre: "Stedet, hvor du befinder dig, eksponerer dig for musik, som du normalt ikke ville høre. Da jeg boede i Amerika et år, kom jeg tilbage med et helt nyt syn på, hvordan musik kan være."

Han fortsætter: "Tænk på, hvor begrænsede vi er i det, vi lytter til. Jeg lytter til Capital, Heart og Radio 1 (radiokanaler, red.), og det er nogenlunde det. Så tager man til Sydney og stiger ind i en taxa, og så er det: 'Hvad er det her?' Det får gang i den gamle Shazam (musikgenkendelses-app, red.)."

Take That debuterede i 1992 med albummet "Take That And Party", der straks blev en stor succes, og populariteten voksede, indtil gruppen gik hver til sit i 1996 – Robbie Williams var dog allerede gået ud året før. Ti år efter blev de gendannet, dog uden Robbie Williams – der i mellemtiden havde fået gang i en solid solokarriere – og udsendte to album i henholdsvis 2006 og 2008. I 2010 blev de så genforenet med Robbie Williams og udsendte albummet "Progress" og drog ud på en verdensturné, der sidste sommer bragte dem til Parken til to koncerter, hvor den anden dog blev aflyst med kort varsel, officielt grundet madforgiftning hos Robbie Williams. Kort efter forlod Robbie Williams atter Take That.

Gruppens samlede pladesalg er på over 80 millioner album, og af deres seks studiealbum har de fem sidste toppet den engelske albumhitliste.

ANNONCE