Nyhed

The Reptones indspiller med Grant Lee Buffalo-producer

Det københavnske band indspiller med Paul Kimble, udgiver album til sommer og signer med Target

De er en særegen sekstet. Næsten alle medlemmer er sangere og sangskrivere, så der er masser af ideer og kræfter at trække på, når der skal skrives sange. Tre forskellige vokalister tager på skift leadvokalen i et musikalsk mangefacettede lydbillede, som dog kan karateriseres ved en fælles kærlighed til det håndspillede, det traditionelle og paraplygenren americana.

Det er det københavnske band The Reptones, der er tale om. Et endnu temmelig ukendt band, men ikke desto mindre et band, som lige har signet med Target, udsender single i maj og sender et album på gaden i sensommeren. Derudover er det lidt af en nyhed, at bandet har fået den meget anerkendte bassist og producer fra Grant Lee Buffalo med på holdet.

The Reptones' hovedperson Bo Bech har igennem mange år været fascineret af Grant Lee Buffalos produktioner. Bo Bech kontaktede derfor bassist og producer Paul Kimble, sendte nogle demoer af sted og spurgte, om han ville producere The Reptones' debutalbum. Kimble forelskede sig straks i The Reptones og tog til København, hvor han og bandet i 14 dage indspillede 14 numre.


Som man kan læse det i pressemeddelelsen, er Kimble til stede i form af et nærvær overalt på indspilningerne. Ud over, at han spiller bas på flere af numrene, har han med produktionen fremelsket et stemningsmættet udtryk, der emmer af mystik og veksler mellem ro og anspændthed og blandt andet byder på vokalharmonier i falset. Albummet er mikset i Kimbles studie i Seattle, og Kimble har sat sit Grant Lee Buffalo-dna overalt på debutalbummet, som ifølge Target skulle sende tankerne tilbage på gruppens 90'er-albums som "Fuzzy" og "Mighty Joe Moon".

Albummet kan forventes ude i sensommeren, og førstesinglen "Check The Beat" kommer i løbet af maj, men kan høres her.

ANNONCE