Nyhed

Turboweekend udgiver treer til juni

"Fault Lines" med singlen "On My Side" er på gaden om en måned

Turboweekend har nu offentliggjort titel og udgivelsesdato på deres tredje album. Udspillet får titlen "Fault Lines" og er på gaden 25. juni. Albummet indholder singlen "On My Side", som for tiden hitter på P3, og videoen til nummeret, som har premiere 4. juni, blev optaget i forbindelse med en online live-stream-event: "On My Side" blev sendt ud i hele verden via bandets hjemmeside, hvorfra man kunne følge med i en mini-livekoncert direkte fra øvelokalet. Her spillede bandet tre nye numre fra "Fault Lines".

Om det nye album udtaler bandet stolt:

"'Fault Lines' er uden tvivl vores mest gennemarbejdede album til dato. Ikke bare i produktionen, men også i sangskrivningen. De 11 numre er udvalgt fra en stor pulje, som vi har skrevet på i over et år, og næsten alle numre har været igennem flere faser, før de fandt en endelig form, som alle i bandet var glade for. Pladen indeholder både det helt afpillede, det stort orkestrerede, det hårdt swingende og det dejligt opløftende, samtidig med at der er en kerne, der binder det hele sammen. Og vi er meget stolte af resultatet."

Turboweekend debuterede i 2007 med albummet "Night Shift", der blandt andet rummede radiohittet "Into You". De fulgte det op i 2009 med albummet "Ghost of a Chance", der blandt andet indeholdt singlen "Trouble Is", som i december 2010 fik en GAFFA-Pris som Årets Danske Hit 2010. Sangen udkom også i et remix af Tiësto.

I 2011 modtog Turboweekend en Danish Music Award som Årets Livenavn. Nogenlunde samtidig blev deres live-keyboardspiller Anders Stig Møller fuldgyldigt medlem af bandet, der derudover består af de oprindelige medlemmer Silas Bjerregaard (sang), Morten Køie (bas) og Martin Øhlers Petersen (trommer).

Hen over sommeren tager bandet det nye materiale og de gamle hits med på turné til de danske festivaler. For fuld turné-plan, se bandets hjemmeside.

ANNONCE