Nyhed

WiMP runder en milliard streams

Den skandinaviske musiktjeneste har rundet et skarpt hjørne

Den skandinaviske streamingtjeneste WiMP, der åbnede i februar 2010, har rundet en milliard streams. Torsdag aften afspillede en norsk WiMP-bruger stream nummer 1.000.000.000. Nummeret, der blev afspillet, var med den norske sanger og danser Alexandra Joner og hendes aktuelle single "Sunrise".

"Dette er en sjov milepæl for WiMP. Vi er i kraftig vækst, og oplever at der bliver lyttet til stadig mere musik. At det var en norsk artist og en norsk bruger, der stod for stream nummer en milliard, indikerer også, at WiMP foreløbig er størst i Norge. Vi håber selvfølgelig, at stream nummer to milliarder vil være dansk" siger Thor Martin Jensen, talsmand for WiMP.

WiMP har over 350.000 betalende brugere over hele verden. Tjenesten er nu tilgængelig i Sverige, Norge, Danmark og Tyskland. I Portugal er tjenesten tilgængelig, under et andet navn, i samarbejde med Portugal Telecom. WiMP skal i 2012 også lanceres i Holland og herudover i minimum yderligere to lande i Europa og minimum et land uden for Europa, oplyser WiMP.

WiMPs årsregnskab for 2011 er i øvrigt netop blevet offentliggjort, og her fremgår det, at omsætningen sidste år var på 123 milloner svenske kroner, hvilket er en fremgang på 147 procent i forhold til året før, hvor omsætningen var 49,9 millioner. Det samlede resultat er dog et underskud på 26,8 millioner svenske kroner.

Desuden er det også offentliggjort, at 200.000 Canal Digital kunder i Norge nu er WiMP-brugere.


ANNONCE