Nyhed

Futureheads udgiver a cappella-album

Det britiske postpunk-band har indspillet et album med lutter vokaler

Engelske Futureheads er på vej til at udgive deres femte album "Rant", der udkommer den 2. april og som byder på a cappella-versioner af både tidligere udgivne Futureheads-sange og covernumre – altså sange fremført kun med vokaler, ingen instrumenter. I den forbindelse har bandet planlagt at udsende en dobbelt-A-side-single. Og det er begge to covernumre. Det ene er nummeret "The Number One Song In Heaven" skrevet af 70'er/80'er-bandet Sparks. En rigtig synthesizer-drevet popsang med punkede og glam'ede tendenser.

Det andet cover er i en helt anden boldgade. Det er nemlig Black Eyed Peas' hit "Meet Me Halfway". Nummeret er som de fleste Black Eyed Peas-numre er flest, men alligevel findes der en 80'er-fornemmelse, som passer godt til den britiske sanger Ross Millard i Futureheads. Originalen findes på Black Eyed Peas' femte album "The E.N.D." fra 2009.

At dømme på Futureheads' tidligere udgivelser er det klogt at lave flere covers. I hvert fald, hvis man skal se på deres hitlisteplaceringer, for bandet peakede nemlig på en 8.-plads på den britiske singlehitliste i 2005 med et cover af Kate Bushs "Hounds of Love".

Tracklisten til albummet er som følger:

1 Meantime
2 Meet Me Halfway
3 Robot
4 Beeswing
5 Thursday
6 Sumer Is Icumen In
7 The Keeper
8 The No. 1 Song in Heaven
9 The Old Dun Cow
10 Acapella
11 Man Ray

Hør Futureheads spille "Meet Me Halfway"

ANNONCE