Nyhed

Hannah Schneider og Naja Rosa til Spot

De to markante sangerinder er blandt dagens offentliggjorte navne fra Aarhus-festivalen

Når Spot Festival starter den 4. maj er der både plads til træfsikker pop, nye præsentationsformer og uforudsigelige eksperimenter, og nu har festivalen atter offentliggjort nogle optrædende.

Den elektroniske sangskriver Hannah Schneider (billedet) gæster festivalen med sin opfindsomme og sofistikerede pop. Sangerinden er for tiden aktuel med albummet "Me Vs. I", som udkom den 20. februar. GAFFAs Signe Bønsvig Wehding gav albummet fem stjerner, mens læserne tildelte Schneider hele seks ud af seks stjerner. Om "Me Vs. I" skrev Wehding: "Albummet er fyldt med smukke arrangementer, som skaber både med- og modspil til hendes meget sødmefulde vokal… Resultatet af Schneiders kamp mellem jeg og mig er et flot afstemt, bevidstgjort og helstøbt udtryk."

Også Naja Rosa er albumaktuel med andet album "The Place I Call Home", som udkom den 6. februar. Albummet blev tildelt fem stjerner af GAFFAs Michael Jose Gonzalez som skrev: ""The Place I Call Home" er på alle måder en stor og flot bedrift, som ikke sådan er til at komme uden om, hvis man har bare den mindste hang til musik ud over det sædvanlige." Rosa vil præsentere resultatet af hendes rundrejse i de amerikanske sydstater, samt materiale fra hendes nyeste album. 


Udover de to pladeaktuelle sangerinder vil Spot byde på Ignug, som vil give den med sine funky vokal, synthesizers og rytmer, som vil gå direkte i dansefødderne. Asbjørn gæster med sin organiske, elektronica-inspirerede pop, og der vil blive mulighed for at høre Mads Björns sfæriske og underfundige indiepop. Ginger Ninja vil kaste rock ud af højtalerne, mens Stoffer & Maskinen giver garanti for inderlige tekster og et lydunivers af klangfarver. Derudover vil Kirsten & Marie spille deres særegne blanding af folk, pop og klassisk eksperimental musik, mens Boho Dancer vil give deres alternative take på folkgenren.

De ni navne vil kunne opleves lørdag den 5. maj fra sen eftermiddag til efter midnat på Atlas.

Venue Lab er et forsøg på Spot Festival, hvor tolv musikere fra forskellige genreverdener og med forskellige grader af etablering i det danske musikliv er sat sammen i tre 4-mandshold, som fordeles på hvert sit spillested kort inden Spot. De tre hold har tre dage til at sammenstykke en koncert med i alt 3 gange 30 minutters musik, som de i de efterfølgende tre dage skal tage på en kort og effektiv turné med, hvor slutdestinationen er på Spot Festival den 4. maj.


Læs mere om Venue Lab her

Se årets line-up til Spot Festival her, hvor blandt andre The Raveonettes og Tim Christensen er iblandt. 

Billetter til Spot Festival 2012 kan købes via GAFFA Live.


ANNONCE