Nyhed

Jessie J bekræfter ny single

”LaserLight” featuring David Guetta udkommer officielt den 13. maj

Den engelske sangerinde Jessie J vil udgive den nye single "LaserLight" som anden single fra den nye "repackaged" platinversion af debuten "Who You Are" fra 2011. Den nye albumversion indeholder også den internatonale single "Domino" og den nye single "My Shadow".

"LaserLight" er produceret af David Guetta og er anden gang parret arbejder sammen. Jessie J arbejde sammen med Guetta i forbindelse med den franske dj's seneste album "Nothing But The Beat", hvor sangerinden medvirker på nummeret "Repeat".

Jessie J begyndte allerede indspilningerne til debutalbummet tilbage i 2006, hvor hun blev færdig fem år efter i 2011. Hun udsendte sin debutsingle "Do It Like A Dude" sent i 2010, som hun har udtalt, at hun skrev med Rihanna i tankerne, fordi "Rude Boy" netop var blevet udgivet og derved var en inspirationskilde. Single blev efterfuldt af "Price Tag", hvor den amerikanske rapper B.o.B. medvirkede.


Debutalbummet "Who You Are" udkom i februar 2011, hvor udgivelsen var blevet fremrykket en hel måned, grundet en stor efterspørgsel fra sangerindens fans. Albummet fik en blandet modtagelse, hvor Rolling Stone kun tildelte albummet 2,5 stjerner, mens GAFFAs Signe Bønsvig Wehding gav hele fem stjerner, og læserne gav 4,20 stjerner. Om albummet skrev Wehding: "Jessica Ellen Cornish er kun 22 år, men på cv'et står der allerede sangskriver for bl.a. Alicia Keys og Christina Aguilera.(…) Et overlegent vidnesbyrd om, at Jessie J mestrer det hele. "Who You Are" er en opvisning i pop, som den lyder, når den vil det hele. En bred appel og et unikt talent. En vokalkraft, der er de færreste forundt. Jessie er det mest blærede popstykke, der er skåret fra den engelske tøsepopkage meget længe."

I december 2011 genudgav Jessie J debutalbummet med nye numre, herunder "Domino", "My Shadow" og den nye "LaserLight". I januar annoncerede sangerinden, at hun har begyndt indspilningerne til sit andet album. Hun fortalte også, at hun håbede på et år 2012, hvor hun ville få mulighed for at samarbejde med mange andre kunstnere, heriblandt sine medmentorer på talentprogrammet "The Voice"; Will.I.Am, Tom Jones og Danny O'Donoghue (The Script).

Hør den nye single "LaserLight" med David Guetta, samt "Domino" og "My Shadow" fra den genudgivne version af "Who You Are" her:


 


ANNONCE