Nyhed

Lauryn Hill annoncerer albumtitel

Sangerindens andet album får titlen ”The Return”

Soul- og hiphopdivaen Lauryn Hill har for tiden skabt en mystik omkring sin person og ikke mindst om sit andet studiealbum. Siden sin ekstremt succesfulde solodebut med albummet "The Miseducation Of Lauryn Hill" fra 1998, har der flere gange været varslet nyt fra sangerinden, men indtil videre er det kun blevet til livealbummet "MTV Unplugged No.2.0" fra 2002.

Nu har Hill offentliggjort en meget passende titel på sit andet studiealbum, "The Return". Hvornår albummet udkommer vides endnu ikke.

Flere gange har GAFFA kunne fortælle, at Lauryn Hill arbejdede på sit andet studiealbum, men sangerinden har endnu ikke udgivet noget. Senest i 2010 kunne GAFFA fortælle, at det nye album nærmede sig sin udgivelse, men det har vist sig at være lidt af et fejlskud fra sangerinden. Hill fortalte nemlig i et interview med MTV News i 2010, at: "Vi nærmer os – det er alt hvad jeg kan sige", men siden da er der gået to år. Om albummet fortalte hun yderligere, at der ikke vil være mange, hvis overhovedet nogen samarbejder med andre kunstnere på det nye album fordi, som hun selv siger, hun har for meget at sige selv, efter hun har været væk i over et årti.


Det er 14 år siden Lauryn Hill lagde verden ned med studiealbummet "The Miseducation Of Lauryn Hill", som modtog hele seks ud af seks stjerner af GAFFAs Michael C.U.P. Rasmussen, som skrev: "Det, der gør denne plade så perfekt, er den måde, Hill kan blande det rå med det søde og samtidig få det til at virke ægte og lige fra hjertet. Noget, som skildres i et nummer som "Lost Ones", hvor hun både formår at være hardcore og have en rå stil, samtidig med at hun kan synge omkvædet langsomt og roligt. Kort sagt, jeg tror på "The Miseducation Of Lauryn Hill" langt ind i 1999, og så er spørgsmålet bare, om pladekøberne er på? (Mon ikke?)". 

C.U.P. havde ret i sin spådom, for albummet endte med at sælge syv millioner eksemplarer alene i USA, ligesom det modtog fem Grammyer. I januar 2012 fremførte Lauryn Hill albummet i sin helhed i Store Vega ved en koncert, som dog fik dårlige anmeldelser, også af GAFFAs Sohail Hassan, som tildelte den to stjerner under overskriften: "Lauryn gav alt, men forfærdelig lyd og for højt tempo dræbte hende."

Efter de mange rygter omkring et kommende album og endnu ingen udgivelser, er idéen om et nyt album nærmest blevet en total fantasi. Men lige så snart man er ved at give op på idéen, spiller sangeren det nye nummer "Fearless Vampire Killer" under en koncert i Washington, DC.


Herefter offentliggør sangerinden titlen på det kommende album, "The Return", men selvom der ikke er annonceret en udgivelsesdato endnu, forventes albummet at udkomme senere på året.

Hill har offentliggjort, at hun vil optræde på Londons O2 Arena den 14. april, hvor hun vil give en forsmag på det længeventede andet album.

Se en fans optagelse af Lauryn Hills første optræden med "Fearless Vampire Killer" live fra The Warner Theater her:


 

ANNONCE