Nyhed

Margrethe Björklund spiller med Jack White

Den danske pedal steel-guitarist er blevet indlemmet i Jack Whites turnéband

I lørdags optrådte Jack White i det amerikanske sketchshow Saturday Night Live. White optrådte med to sange fra sit kommende debutalbum som solist, "Blunderbuss". Albummet udkommer den 23. april, men allerede nu er singlen "Love Interruption" på gaden. I lørdags spillede han netop dette nummer, og i baggrunden stod en ikke umiddelbart genkendelig skikkelse. Men faktisk var det den danske sangerinde og pedal steel-guitarist Margrethe Björklund. For et lille års tid siden udgav hun sit første album "Coming Home" som solist, efter at have været medlem af den danske countrygruppe Darleens i 90'erne og begyndelsen af 00'erne. Hun var primær sangskriver i det kvindelige countryensemble, men har siden Darleens-tiden holdt lav profil, indtil hun udgav sit eget album.

Men hvad der fremstod som en enkelt invitation fra stjernen Jack White, har vist sig at være en åben indbydelse til danskeren om medlemskab i Whites band. På Facebook undskyldte Björklund i går for den seneste tids hemmelighedskræmmeri, men at hun endelig kunne afsløre, at hun skal på turné som en del af Jack Whites band.

Whites turné starter allerede i denne måned i USA, og hen over sommeren spiller han flere steder i Europa. Det er endnu uvist, om turen kommer forbi Danmark, men det kan jo være, at det nye danske bandmedlem kan tale i fædrelandets favør.


GAFFA arbejder på at få et interview med Margrethe Björklund om det spændende samarbejde.

Her kan du se "Love Interruption" fra Saturday Night Live med den lyshårede Margrethe Björklund i baggrunden:


ANNONCE