Nyhed

Mere fest i Nibe

Nibe løfter sløret for fem nye navne til årets program, heriblandt The Asteroids Galaxy Tour

I går kunne GAFFA fortælle, at industrial-metalbandet Ministry spiller på sommerens festival i Nibe. I dag er festivalen klar med yderligere fem navne til årets festivalprogram: Kato And Friends, Lars Lilholt Band feat. Copenhagen Drummers, The Asteroids Galaxy Tour, Queen Machine og Die Herren gæster alle Nibe til sommer.

Kato And Friends er et af Danmarks helt store dj-navne, som nu igen er tilbage i Nibe. Kato indtager scenen torsdag aften og er klar til at tage festen langt ud på natten, hvor publikum skal forberede sig på et vildt show. Kato har remixet og arbejdet sammen med flere af Danmarks prominente navne. Mest kendt er han muligvis for sit samarbejde med Camille Jones, Ida Corr og Johnson, hvor de sammen udgav singlen "Sjus", som har figureret på førstepladsen på den danske hitliste.

Lars Lilholt Band feat. Copenhagen Drummers gæster også i år Nibe Festival. Lilholt har gennem de sidste mange år været fast på Nibes program for Hestepladsen, dog med en undtagelse af Dalton-turnéen i 2010. I år giver Lars Lilholt Band en folkefest lørdag eftermiddag sammen med Copenhagen Drummers, som de sidste år leverede en publikumsrost koncert sammen med, og igen i år er samarbejdet mellem Lars Lilholt Band og Copenhagen Drummers klar til at gæste Nibe sammen.


The Asteroids Galaxy Tour (billedet) består af Mette Lindberg og Lars Iversen, og gjorde sig bemærket i en række lande med debutalbummet "Fruit" fra 2009. De har haft deres musik med i de store amerikanske tv-serier "Gossip Girl", "The Vampire Diaries" og "CSI:Miami". Siden debutalbummet har gruppen arbejdet på albummet "Out Of Frequency", som udkom den 27. februar. Det er første gang at The Asteroids Galaxy Tour gæster Nibe, hvor de spiller på Blå Scene onsdag aften.

Queen Machine er jambandet, som giver den med materiale fra det legendariske band Queen. Gruppen er debutanter på Nibe Festival og vil indtage Blå Scene torsdag aften med kopier af klassikerne fra det britiske band.

Die Herren er et jamband, i lighed med Queen Machine, og Die Herren kopierer U2. Die Herren er blandt de mest populære danske jambands og har tidligere besøgt Nibe. I år spiller gruppen på Blå Scene fredag den 6. juni, hvor de giver den med hitsingler fra det irske rockband. Nibe Festival forventer at have det fulde program på plads i løbet af de næste par uger.


I alt vil festivalen præsenere over 100 konverter på fem scener i dagene fra den 4. til og med den 7. juli. Hold dig opdateret om Nibe Festival på deres officielle hjemmeside.

ANNONCE