Nyhed

Ny dansk dj-festival

Danish Deejay Festival slår dørene op for et 10 timer langt dansemaraton under åben himmel

Rune RK, Le Gammeltoft, Morten Breum, Mike Sheridan og seks andre kendte danske dj's vil stå klar ved mixerpulten, når Danish DeeJay Festival løber af stablen den 15. juni i Bøgeskoven på Vejle Stadion. En 10 timer lang festivaloplevelse sammen med de bedste kunstnere fra det elektroniske miljø er, hvad DDJF vil levere.

Danish DeeJay Festival er Danmarks første og største elektroniske dj-festival, som er blevet til i forbindelse med den stigende stjernestatus, som både danske og udenlandske dj's får. En status som gør at arrangørerne forventer, at der vil blive rift om billetterne.

"Dj's bliver i dag hyldet og dyrket som stjerner på linje med pop- og rockmusikere. Publikum elsker dem simpelthen. Alligevel findes der i dag ikke en rigtig dansk festival, hvor man for alvor kan høre flere end en enkelt eller to dj's. Det ønsker vi at ændre på. Vi tager det bedste fra festivalgenren mixet med diskotekernes mørke lokaler med lysshows og selvlysende armbånd – og håber at ende op med en event, der i den grad sparker bagdel, for nu at sige det pænt. I Sverige, Belgien og Holland har man haft stor succes med sådanne festivaler, og nu er vi overbeviste om, at vi også får her," siger Lennart Lorenzen, en af arrangørerne bag DDJF.


Lorenzen fortæller også, at motivet med DDJF er at fylde det tomrum, som er at finde uden for København, og at man nu kan præsentere en årligt tilbagevendende festival i Vejle, således at man kan fastslå, at man kan have fede festivaler i provinsen.  

"Vi har samlet nogle af de fedeste danske dj's og har skabt den fedeste kulisse til en kæmpefest, så nu kan sjællænderne tage toget herover for en gangs skyld, for det, vi her præsenterer, er bestemt værd at rejse efter," fortsætter Lorenzen.

Blandt de optrædende ved festivalen er Rune RK, Morten Breum (billedet) og Mike Sheridan, som alle har flere kendte hits og mix bag sig. Le Gammeltoft og Alexander Brown hører selvfølgelig også en dj-festival til, mens der også er plads til upcoming dj's og producere. De Vejlebaserede Aba & Simonsen har gjort sig bemærket med singlen "In My Mercedes", som er blevet en del af pladeselskabet Cutbrook.


Blandt de andre optrædende dj's finder vi: Digital Magic, som består af to festglade herrer fra Aarhus, der har udgivet sangen "Jeg Vil Gi' Dig" sammen med Alex. Jay Adams er et nyt skud på stammen inden for elektronisk house musik, og han har allerede signet på Chuckies hollandske selskab Dirty Dutch. Svenstrup & Vendelboe er den stærke producer og dj-duo inden for housegenren. Sammen udgav de "Glemmer Dig Aldrig" med Nadia, som fik premiere i Big Brother 2012 på Kanal 5. Duoen har også vundet to Danish DeeJay Awards for deres remix af Medinas "Kun For Mig" fra 2010 og "Vi To" fra 2011. Faustix er en ung fyr fra hovedstaden, som netop er aktuel med sin debut-ep, mens Mikkel Gunvad er aktuel med singlen "Little Miss Raindrop". 

Læs mere om de optrædende dj's og selve festivalen på dens officielle hjemmeside

Danish DeeJay Festival finder sted den 15. juni på Vejle Stadion, og billetter kan købes via GAFFA Live


ANNONCE