Nyhed

Østkyst Hustlers giver påskekoncert

De tre Hustlere giver dobbeltkoncert på Fatter Eskil den 6. og 7. april

Sidste år i påsken spillede den danske rapgruppe Østkyst Hustlers to udsolgte koncerter på Fatter Eskil i Aarhus, og i år genoptager gruppen succesen, når Bossy Bo, Jazzy H og Nokolaj Peyk vender tilbage til Skolegade den 6. og 7. april.

Østkyst Hustlers har banet vejen for rappens succes i Danmark, da de blev dannet i 1994 og udsendte deres debutalbum "Verdens Længste Rap" i 1995. Med albummet overgik gruppen langt de salgstal, som MC Einar og Rockers By Choice præsterede i slutningen af 80'erne. Albummet lå i top 40 på salgshitlisten i 35 uger og har solgt omkring 90.000 eksemplarer. Gennem 90'erne hittede de med singlerne som "Hustlerstil" og "Han får for Lidt", hvor de fik selv jyderne til at synge med på tekster som "Hvorfor er det hele bare så ufedt i Jylland?".

Debutalbummet blev efterfulgt af "Fuld Af Løgn" fra 1996, og siden udkom "Så Hold Dog Kæft" i 1998, "Get A Life Selv" i 2003 og opsamlingsalbummet "Hustlerstil 1995-2005" i 2005.

Østkyst Hustlers har gennem tiden spillet kæmpekoncerter på nogle af landets største scener, senest i 2010, hvor de var hovednavn på Respekt-turnéen, som bragte dem til Aarhus Kongrescenter. I samme ombæring lagde trioen vejen forbi Fatter Eskil med en improviseret koncert, om hvilken May-Britt Hansen fra Fatter Eskil udtalte:

"Jeg har oplevet så utroligt mange fede koncerter her på Fatter Eskil i de 17 år jeg har været her, men Østkyst Hustlers står som et af de helt klare stjerneskud. Normalvis nyder jeg arrangementerne på behørig afstand, men det her var så medrivende, at jeg nok hellere må regne med sved på panden, når de fyrer den af igen." Medforpagteren Rikke Hansen er enig: "Jeg har det på præcis samme måde. Lige siden vi fik dem bekræftet, har jeg glædet mig. Der skal efterhånden en del til at skabe sådan en forventningsglæde, når man dagligt er i den her branche, men Østkyst Hustlers væltede stedet sidste gang, på den fede måde."

Koncerterne den 6. og 7. april bliver efterfulgt med et afterparty med DJ Mads Laumann. Billetterne kan købes her. 

ANNONCE