Nyhed

The The udgiver album

Matt Johnson har netop udsendt soundtracket "Moonbug"

Det er ikke meget, vi har hørt til engelske The The i de senere år. Gruppen, der har sanger og sangskriver Matt Johnson som eneste permanente medlem, udsendte sit sidste regulære album, "NakedSelf" tilbage i 2000. I 2010 udgav The The dog det instrumentale soundtrackalbum "Tony", og nu er gruppen klar med endnu et soundtrackalbum, "Moonbug", til filmen af samme navn.

"Moonbug" er instrueret af Nichola Bruce og omhandler den engelske portrætfotograf Steve Pyke og hans arbejde med at rejse rundt i USA for at møde, interviewe og tage billeder af de astronauter, som har været på Månen.

Albummet udsendes på gruppens eget selskab Lazarus og kan købes på gruppens hjemmeside, og at dømme efter en trailer på hjemmesiden er der endnu en gang tale om instrumental stemningsmusik. Albummet udkommer sammen med en 80 siders fotobog, der også indeholder et interview med Steve Pyke foretaget af Matt Johnson.

The The albumdebuterede i 1983 med "Soul Mining", efter at Matt Johnson i 1981 udgav albummet "Burning Blue Soul" under sit eget navn. Albummet blev fulgt op af de politiske "Infected" (1986) og "Mind Bomb" (1989), den velsælgende og mere følelsesladede "Dusk" (1993), Hank Williams-coveralbummet "Hanky Panky" (1995) og "NakedSelf" (2000). I dele af gruppens periode har den haft en mere fast bandbesætning, og eksempelvis har den tidligere The Smiths-guitarist Johnny Marr i perioden 1988-1994 været fast medlem af bandet.

Se en trailer til "Moonbug"-soundtracket:

Se The The anno 1992 med "Dogs Of Lust":

ANNONCE