Nyhed

Emilie vinder Voice

Den 24-årige studerende vandt TV2s talentshow lørdag aften med L.O.C. som coach

Det var den 24-årige Emilie Pävatalu, der lørdag aften vandt TV2s talentshow "Voice - Danmarks største stemme" i programmets anden danske sæson.

Selvom Emilie Pävatalu havde de højeste odds hos bookmakerne af de fire finalister, var det hende, som løb af med sejren. En sejr, som ved finalen udelukkende blev afgjort af seernes sms-stemmer og antallet af afspilninger, de fire finalister har haft på Spotify i ugen op til finalen.

Emilie Pävatalu havde L.O.C. som coach, og dermed kan L.O.C. erklære sig som vindercoach for andet år i træk, idet han også var coach for sidste års vinder, Kim Wagner.


Emilie Pävatalu dystede i finalen mod blandt andre Andreas Odbjerg, som havde Xander som coach, og som var bookmakernes favorit. Det endte dog med Emilie som vinder foran Andreas Odbjerg som toer, mens Christian Krogh Sørensen og Dianna Lindhardt blev nummer tre og fire med henholdsvis Lene Nystrøm og Sharin Foo som coaches.

Emilie Pävatalu fremførte i showet dels L.O.C.-nummeret "Helt Min Egen" sammen med L.O.C., dels med sangen "Skandale", som hun har skrevet sammen med L.O.C.

Emilie Pävatalu, der til daglig læser kommunikation og performance design på Roskilde Universitet, vinder nu en pladekontrakt med den danske afdeling af det multinationale pladeselskab Universal Music.


 

ANNONCE