Nyhed

GAFFA december er på gaden

Mød Tolsgaard & Pretzmann, Soundgarden, Jacob Bellens, se hvem der har lavet årets albums, læs stort juletillæg og meget mere

Så er årets 12. og sidste GAFFA på gaden. 84 sider sprængfyldt med interviews, features, anmeldelser, nyheder og livekalender.

Månedens hovedhistorie gælder det musikalske komikerpar Tolsgaard & Pretzmann, tidligere kendt som 2/3 af Drengene Fra Angora, der er aktuelle med showet "Live In Concert", hvor de blander humor og stor musikalitet. Tolsgaard & Pretzmann kan også opleves som værter ved det udsolgte GAFFA-Prisen-show, der kan ses på TV2 Zulu torsdag den 6. december klokken 20-23.30.

Soundgarden er tilbage med deres første album i 16 år. Vi har mødt bandet, der er tilbage, hvor de sluttede – på toppen.


Jacob Bellens er efter tre plader med Murder og fire med I Got You On Tape klar med sit første album. Vi har fået en snak med manden, der bare ikke kan lade være med at skrive sange.

Julen er over os – som den opmærksomme læser har opdaget – og i den anledning har vi lavet et stort juletillæg med masser af gaveidéer, guide til de bedste julesange og et interview med sangerinden Tracey Thorn, der har lavet en alternativ juleplade med fortolkninger af mindre kendte jule- og vintersange.

Hvem har lavet årets album? GAFFAs samlede anmelderstab har traditionen tro kåret årets 30 bedste internationale og 10 bedste danske album. Se, hvem der løber med æren som årets bedste internationale og danske udgivelse.


Du kan også møde Ane Trolle, Hammonds, Harrington & Destroy og CTM og mange flere, du kan læse om julekalenderaktuelle Rasmus Bjergs forhold til musik, du kan se, hvordan det gik, da Den Gale Pen mødte den pladeaktuelle sjove mand Simon Jul og meget mere.

Du kan desuden, hvis du er medlem af Klub GAFFA, fordybe dig i et stort portræt af Soundgarden, hvor de fortæller om deres nye album "King Animal" og om deres lange karriere som et af Seattle-rockens største navne. Du kan også nyde et interview med Sex Pistols' guitarist Steve Jones i anledning af genudgivelsen af den 35 år gamle klassiker "Never Mind The Bollocks" og læse en artikel om genudgivelsen af Peter Gabriels klassiske album "So" fra 1986.

Derudover kan du som altid finde masser af nyheder, anmeldelser, vores koncertkalender og meget mere. Så find GAFFA på en café, et bibliotek, en plade-/musikforretning eller en uddannelses- eller kulturinstitution nær dig, eller læs bladet online. God fornøjelse med decemberudgaven af GAFFA!


Lyt til musikken fra magasinet på WiMP eller Spotify.

 

ANNONCE