Nyhed

Nye roste navne til Frost Festival

Fire nye kunstnere skal spille i Koncertkirken på Blågårdsplads

The Late Great Fitzcarraldos, Miriam The Believer, Cæcilie Triers soloprojekt CTM og Cancer spiller alle på Frost Festival i starten af det nye år. 

Den 28. februar spiller CPH:DOX-aktuelle Cancer, hvor den ene del af duoen er Nikolaj Manuel Vonsild fra When Saints Go Machine, mens den anden del er Kristian Finn Kristensen fra Chorus Grant. Offentligheden kan først få lov at lytte til Cancer i morgen ved deres koncert i forbindelse med CPH:DOX, men duoen kalder selv lyden for "future ballads fra et parralelt univers".

Samme dag spiller Miriam The Believer også i Koncertkirken. Miriam er også kendt som værende den ene del af Wildbirds & Peacedrums, som har et mere råt udtryk end Miriam The Believer, der byder på en mere imødekommende lyd. Debutalbummet udkommer også i starten af det nye år og rummer melankolsk artpop.


Sidste aften på Frost Festival spiller Cecilie Trier, der har også har haft fingrene i Chimes & Bells, Choir Of Young Believers, Le Fiasko og Valby Vokalgruppe, men nu er gået solo under projektet CTM. Hun udgav debut-ep'en "Variations" for nylig, og GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann gav pladen 4 stjerner med følgende ord:

"Først og fremmest tjener Variations som et klokkeklart vidnesbyrd om, at den ofte tyst og eftertænksomt funderede kunstner også mestrer et anderledes hurtigt og dynamisk medrivende udtryk, der hér tilvejebringes uden at give køb på hendes hang til det komplekse og mangefacetterede. Største aktiv er utvivlsomt Triers vanligt dragende stemme, der atter favner vidt og bredt og antager håbløst forførende former, men også den spændstigt struttende og urbant pulserende produktion er med til at gøre denne debut-ep til en absolut lovende størrelse."

Samme aften spiller The Late Great Fitzcarraldos (billedet), der også er aktuelle med pladen "Listen To The Sound Of The Late Great Fitzcarraldos", hvor GAFFAs anmelder Christian Erin-Madsen også gav fire stjerner og skrev: "For at lytte til deres mellow flader af calypso-inspiration, lidt west coast-inspiration, til tider drømmende indie, til tider let funkyness og behersket, smooth kærlighedsinspiration, der er blevet skrevet i en hytte i Los Angeles, leder mest tankerne i retning af, at det er som et hyggeprojekt for dem. Men dermed ikke sagt, at de ikke gøre det godt, for det gør de."


Frost finder sted for tredje år i træk i 2013 og foregår i februar måned i København. 

Billetsalget til koncerterne er i gang via Billetnet.

ANNONCE