Nyhed

Queens Of The Stone Age til Roskilde

Roskilde Festival er klar med billetsalg og tre nye navne

Amerikanske Queens Of The Stone Age (billedet) kommer til Roskilde 2013, og sammen med rockbandet offentliggøres to nye, elektroniske navne til musikprogrammet: C2C og Daedelus – Archimedes Show.

Queens Of The Stone Age var sidst albumaktuelle i 2007, men på det sidste har GAFFA bragt en række nyheder om rockbandets kommende album, hvor vi kunne skrive, at Foo Fighters' Dave Grohl ville spille trommer på albummet, mens Nine Inch Nails' Trent Reznor var ved at skrive én af sangene.

"Queens Of The Stone Age er et band, som både publikum og vi selv længe har ønsket tilbage. De kan virkelig skabe en rockfest på Orange Scene. Og fra den anden ende af genrespektret er vi glade for også at være tidligt på banen, hvad den elektroniske musik angår," siger Roskildes music director Rikke Øxner.


Franske C2C har vundet dj-verdensmesterskaberne fire år i træk og giver koncerter spækket med hiphop, soul, electronica og andre genrer. Amerikanske Daedelus – Archimedes Show forsøger at være en totalkoncertoplevelse "skræddersyet til at matche den amerikanske eners vindskæve avantgarde-electronica."

Roskilde Festival 2013 løber af stablen den 29. juni-7. juli, og billetsalget begynder i dag med billigere billetter via Billetlugen.dk.

Lyt til GAFFAs playliste her og følg Roskilde Festival med Follow her


ANNONCE