Nyhed

The Migrant udsender nyt album

Få en smagsprøve på det nye album her

The Migrant udsender deres tredje album "Beads" 4. februar 2013. I modsætning til de to foregående album har indspilningen af "Beads" strakt sig over det meste af et år. Om det nye album fortæller sanger og sangskriver Bjarke Bendtsen:

"Jeg indspillede første del af albummet i Texas hos min ven og med-producer James Talambas, som jeg også indspillede "Amerika" med. Han har erhvervet sig en del gamle, østlige instrumenter gennem de seneste år, og vi tænkte at nogle af dem ville stå godt til de lidt meditative, åben-akkord-agtige sange, jeg havde med i kufferten. Vi nåede at lege med og indspille en god del af sporene derovre, men det hele var stadig på skitse-stadiet, da jeg kom tilbage til København halvanden måned senere. Her gik jeg og min danske musiklegekammerat Mads Hartmann i gang med at producere resten af albummet i hans studie. Vi gik mange snørklede veje og er ret glade for der, hvor vi er havnet, selvom det nok tog lidt længere tid end vi først havde regnet med."

"Beads" bliver opfølgeren til albummet "Amerika", der udkom i oktober 2011. GAFFAs anmelder Erik Barkman gav pladen fem ud af seks stjerner og skrev:


"Allerede på 2007-debuten med The Elephants sprang Bjarke Bendtsens talent i øjnene. På Amerika står det i fuldt flor. Som en lo-fi Sufjan Stevens boltrer Bendtsen sig i smukke og skæve popsange af episke proportioner. Kor, blæsere, guitarer og strygere løfter The Migrant-frontmandens vemodige vokal mod himlen, hvor den bæres af sted på musikkens vinger. Når da ikke lydbilledet domineres af fodtramp og håndklap eller for den sags skyld sværme af arrige violiner. Bendtsen er ikke bange for at tage chancer med sine sange, og derfor bliver de aldrig "kun" indtagende og charmerende.".

Du har to muligheder for at få en forsmag på The Migrants nye materialle. The Migrant kan nemlig opleves live på Rust fredag den 16. november, men fans kan også smage på en bid af det kommende album ved at lytte til "Ask The Current" her.

ANNONCE