Nyhed

Trent Reznor arbejder på nyt med NIN

I fremtiden kan man forvente ny musik med Nine Inch Nails

Trent Reznor har afsløret, at der bliver arbejdet på nyt materiale med bandet Nine Inch Nails efter flere års fokus på andre projekter.

Tidligt i 2009 annoncerede Reznor, at Nine Inch Nails ville begynde en 20 års-jubilæums afskedsturné, og bandet endte året med at spille på intime spillesteder. "Jeg har tænkt i et stykke tid nu, at det er tid til, at NIN forsvinder lidt," sagde han dengang. "Efter at have tænkt lidt besluttede vi at booke en sidste omgang koncerter over jordkloden i år."

Siden den sidste turné har Trent Reznor haft travlt med at indspille med sit nye band, How to Destroy Angels, skrive musik til computer- og konsolspillet "Call of Duty: Black Ops 2" og filmene "The Social Network" og "The Girl With the Dragon Tattoo" sammen med komponisten Atticus Ross:

"Det har virkelig været en uventet, skør tur," fortalte Trent Reznor til Rolling Stone. "Jeg er taknemmelig for at have muligheden for at arbejde. Jeg prøver bare at gå til ting med integritet og prøve at finde ting, der er interessant for mig."

Nu har Reznor fortalt til Rolling Stone, at der er nyt materiale med Nine Inch Nails på vej. Han har i et interview med magasinet udtalt: "Ja, der vil komme ny musik. Der bliver arbejdet på nogle ting." Han fortæller desuden, at livekoncerter også kunne være en mulighed.

Før der kommer ny musik med Nine Inch Nails, udgiver Reznor nyt med bandet How to Destroy Angels, som han har sammen med sin hustru, Mariqueen Maandig, og Ross. Bandet udsender en ep den 13. november, mens der også er en fuldlængde plade på vej.

ANNONCE