Nyhed

Baby Spice og Sporty Spice udgiver ny single

De tidligere Spice Girls-medlemmer Emma Bunton og Melanie C samarbejder endnu engang

Så er det godt nyt til Spice-Girls fans. Den 11. november udkommer singlen "I Know Him So Well", der er blevet til i et samarbejde mellem de to tidligere medlemmer af pigegruppen, Emma Bunton og Melanie C.

"I Know Him So Well" er en cover-version af sangen fra Tim Rices musical "Chess" og er en del af Melanie C's nye album "Stages", der udkom tidligere i år, og som udelukkende består af cover-versioner af sange fra musicals. "I Know Him So Well" er den første officielle single fra albummet, der også indeholder sange fra "Hair", "Cabaret" og "Jesus Christ Superstar".

"Det var så følelsesladet, da vi første gang hørte vores stemmer sammen igen. Det var Spice Girls om igen. Jeg glæder mig så meget til, at folk skal høre det", udtalte Melanie C begejstret til The Sun i forbindelse med indspilningen. Du kan se Emma Bunton og Melanie C genforenet i en lille video-teaser til singlen på YouTube.

"Stages" er Melanie C's sjette studiealbum, der lægger sig i kølvandet på sidste års udgivelse fra sporty spicen, "The Sea". Dette album fik moderate tre stjerner af GAFFAs Signe Bønsvig Wehding, der blandt andet skrev "Den homofone spidsfindighed mellem navnet C og titlen Sea er omtrent det mest spidsfindige ved albummet, som ikke gør mere, end det skal."