Nyhed

Clutch til Amager Bio

Det rutinerede amerikanske rockband kommer til Danmark i februar

Det amerikanske band Clutch har været sammen siden begyndelsen af 1990'erne, og i 2013 kan de fejre 20 års jubilæum for deres første udgivelse. Det gør de med deres 10. album "Earth Rocker" samt en turné, som blandt andet rammer Amager Bio den 3. februar.

Først i karrieren blev Clutch sammenlignet med tidens populære, amerikanske metalbands som for eksempel Korn, mens bandet selv mener, at de altid har ligget tættere op ad den klassiske bluesrock i retningen af Led Zeppelin og hardrock i stil med Black Sabbath og AC/DC.

Clutchs album fra 2007 "From Beale Street To Oblivion" modtog fem stjerner fra GAFFAs anmelder Keld Rud, som skrev:


"From Beale Street To Oblivion er på sin vis noget af det mest forfriskende, der er overgået bluesmusikken i flere år. Clutch har nærmest formet bluesen som en anden klump ler med et ganske unikt og excentrisk resultat. Forsanger Neil Fallon har samtidig udviklet sig til en af tidens mest opfindsomme og originale tekstforfattere, og hans kulørte ordkonstellationer er et kapitel for sig."

Clutch spillede koncert i Danmark og Pumpehuset tilbage i 2009, hvor koncerten fik fire stjerner i GAFFA, og anmelder Rasmus Heide blandt andet skrev:

"I Clutchs øjne må Pumpehuset virke lidt halvtamt sammenlignet med de amerikanske MC-klubber og bikerbarer, hvor bandets musik virkelig hører hjemme. Vi andre kan blot begejstres over rigtig rock spillet på rigtige instrumenter af rigtige musikere i svedige T-shirts. Kom snart igen."


Billetter kan købes via GAFFA Live.

 

 


ANNONCE