Nyhed

Guide: 13 rigtige koncerter til din weekend

Den sidste weekend i efterårsferien rummer masser af spændende musikalske oplevelser. GAFFA guider dig igennem weekendens musikprogram.

Så er det igen weekend og tid til koncerter. Musikprogrammet består af en hel del danske kunstnere, der er rejst på efterårsturnéer, men indeholder også koncertoplevelser med en række udenlandske navne.

Fredag den 19. oktober

København


Chris Isaak, Det kongelige Teater - Gamle Scene, København, fredag den 19. oktober kl. 20

Den nu 55-årige sanger og sangskriver Chris Issak er kendt for sin karakteristiske stemme og guitarlyd, og ikke mindst for kæmpehittet "Wicked Game", der i 1990 både blev kendt fra David Lynch-filmen "Wild At Heart" og fra den sensuelle musikvideo med den danske supermodel Helena Christensen.

Køb billet via GAFFA Live.


Freja Loeb, Vega, København, fredag kl. 21

Freja Loeb har i det seneste år givet koncerter på både Spot Festival og NorthSide, spillet supportjobs for Tim Christensen og udgivet sit debutalbum "Odyssey". Albummet modtog fem stjerner fra GAFFAs Signe Bønsvig Wehding, som blandt andet skrev: "Odyssey er en fremadrettet færd, bagagen er pakket omhyggeligt, uden overflødigheder. Blondie, Fleetwood Mac og The Cure er med Loeb, men som Odysseus ved sirenerne er hun undsluppet deres dominans og fortsætter frem med en stærk selvstændighed."

Freja Loeb spiller også på Stars i Vordingborg lørdag den 20. oktober.


Køb billet via GAFFA Live.

Tako Lako - Tako Lako, Loppen, Christiania, København, fredag kl. 21

Danske Tako Lako udgav for to måneder siden debutalbummet "Through the Mud", og i den forbindelse drager det festlige liveband af sted på efterårsturné til de danske spillesteder. Turnéen starter den 19. oktober på Christianias Loppen og fortsætter land og rige rundt i de efterfølgende to måneder.


Køb billet via GAFFA Live.

Anna von Hausswolff, Huset, København, fredag den 19. oktober kl. 21.

Svenske Anna von Hausswolff udsendte for to år siden sit debutalbum "Singing From The Grave", som GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez tildelte fem stjerner og skrev følgende om:  "Svenske Anna von Hausswolff har begået en betagende flot debutplade, hvor hendes fyldige og sjælfulde vokal står i spidsen for ni stemningsmættede numre, der hovedsageligt er klaverbårne."


Køb billet via Billetto.dk.

Rangleklods + Copenheavy + Belle Ville, Templet, Kongens Lyngby, fredag kl. 21

Det seneste år har været en støt opadgående kurve for Esben Andersen, der som Rangleklods har spillet support for Veto og WhoMadeWho, udgivet både en ep og et debutalbum og optrådt på sidste års Spot Festival samt dette års Roskilde Festival. Mellem en række udenlandske shows bliver der i efteråret også tid til fem danske koncerter, som bringer Rangleklods til Jylland og Sjælland.


Rangleklods spiller også i Pumpehuset i København lørdag den 20. oktober.

Køb billet via GAFFA Live.

Aarhus


Jonas Alaska, Musikhuset Aarhus, Aarhus, fredag kl. 20

Det er først for nylig, at Jonas Alaska er begyndt at få opmærksomhed i Danmark, især efter sin koncert på den aarhusianske Spot Festival, som fik fem stjerner i GAFFA, og som var Alaskas eneste danske koncert indtil denne uge. Nu får en større del af det danske publikum mulighed for at opleve den norske sangskriver, når han spiller otte danske koncerter i oktober og november.

Jonas Alaska spiller også koncert på Dexter i Odense lørdag den 20. oktober og på Nordkraft i Aalborg søndag den 21. oktober.


Køb billet via GAFFA Live.

The Asteroids Galaxy Tour + support Annasaid, Train, Aarhus, fredag kl. 21.30

I februar udgav The Asteroids Galaxy Tour deres andet album "Out Of Frequency", som fik fem stjerner fra GAFFAs Michael José Gonzalez, og kort tid efter tog de på turné i USA og Europa. Nu er turen kommet til hjemlandet, så danskerne også kan opleve deres festlige popmusik.


The Asteroids Galaxy Tour spiller også koncert i Vega i København lørdag den 20. oktober.

Køb billet via GAFFA Live.

Kolding

Alina Devecers


ki, Pitstop, Kolding, fredag kl. 23.55

Den svenske sangerinde Alina Devecerski har sommeren igennem hittet med singlen "Flytta på dej", og har for nyligt offentliggjort, at debutalbummet "Maraton" er på gaden den 19. november. Alina og hendes band starter en ny turné i oktober, som blandt andet lægger vej forbi Pitstop i Kolding.

Alina Devecerski spiller også koncert på Train i Aarhus lørdag den 20. oktober.

Køb billet via


affa.dk/live/search/kunstner:15620/?q=" target="_blank">GAFFA Live.

Nykøbing Falsker

L.O.C. - Prestige Paranoia Tour, Nykøbing F. Teater, Nykøbing F., fredag kl. 20

I denne måned er landets ubestri


dte hiphop-konge, L.O.C. klar med sin største landsdækkende turné nogensinde. Den 11. oktober indleder rapperen sin store turné med titlen "Prestige Paranoia". "Prestige Paranoia"-turnéen besøger i alt 19 spillesteder i perioden fra den 11. oktober til den 30. november.

L.O.C. spiller også koncert i Herlufsholm Hallen i Næstved lørdag den 20. oktober.

Køb billet via GAFFA Live.


tion: underline;">Lørdag

København

Saybia – P3 Albumsession, Koncerthuset, lørdag den 20. oktober kl. 20 (ekstrakoncert søndag)

Sidste år var det Kashmir og alb


ummet "The Good Life", som kunne opleves i Koncertsalen under overskriften "P3 hylder store danske albums". Nu er det Saybias tur til at fremføre deres populære debutalbum "The Second You Sleep" i Koncertsalen og direkte på P3.

Køb billet via GAFFA Live.

Aarhus

The Raveonettes + Carl Emil Petersen, Train, Aarhus, lørdag kl. 21.30

Sune Wagner og Sharin Foo udsendte for nylig deres syvende studiealbum "Observator", som indkasserede fem stjerner i GAFFA. I forbindelse med det nye album rejser The Raveonettes på en omfattende efterårsturné, som nu også giver plads til tre danske koncerter i oktober. Carl Emil Petersen fra Ulige Numre varmer op.

Køb billet via GAFFA Live.

Sønderborg

Kirsten & Marie, Sønderborghus, Sønderborg, lørdag kl. 21

Tvillingesøstrene Kirsten & Marie udsendte debutalbummet "Newspeak" i april, og optrådte efterfølgende på årets Spot Festival, hvor søstrene fik rosende ord og fem stjerner med på vejen. Lige nu er de i gang med deres sommer- efterårsturné, hvor Kirsten & Marie gæster en lang række danske spillesteder.

Køb billet via GAFFA Live.

Viborg

Turboweekend, Paletten, Viborg, lørdag kl. 21

Turboweekend er berømte for deres energiske koncerter, og blev i 2011 udnævnt som "Danmarks Bedste Liveact" ved Danish Music Awards. De er nu draget på efterårsturné med bandets anmelderroste, tredje album "Fault Lines". Supportbandet I'm All Ears er udvalgt igennem projektet Local Heroes, hvor Turboweekend har valgt deres favoritband ud fra en liste af upcoming navne.

Køb billet via GAFFA Live.

ANNONCE