Nyhed

Guide til den aarhusianske Kulturnat

Kulturnat Aarhus inviterer igen i år til en lang række kulturelle aktiviteter i den jyske hovedstad. GAFFA guider dig gennem 10 af de bedste musikalske oplevelser

I aften er der Kulturnat i Aarhus, og GAFFA giver dig her en guide med de 10 mest spændende musikalske arrangementer. Læs også vores guide til den københavnske Kulturnat.

Rangleklods i By I By, Bispetorv, Klokken 15-16

Inden sin koncert på spillestedet Radar, lægger elektroniske Rangleklods (billedet) vejen forbi Bispetorv, hvor han giver smagsprøver på sin musik. Rangleklods har i det seneste år bevæget sig opad på den danske musikscene med supportjob for Veto og WhoMadeWho, koncerter på Spot og Roskilde Festival og udgivelsen af debutalbummet "Beekeeper". 

Lyt i Tusmørke, Teater Refleksion, 19-20.30

Det alternative kor Lyt, som består af 26 mandlige og kvindelige sangere, synger arrangementer af blandt andet Massive Attack, Oh Land og Adele. De er tilknyttet Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, og synger oftest a cappella-sang.

The Loop Show, Godsbanen - Kedlen, 19-21

Multikunstneren Ocean van Vleck giver to optrædener hver på en halv time med sit musikalske stand-up show, hvor Vleck bruger en digital loop-sampler og laver human beatboxing og lyd-imitationer.

Kulturnat på Konservatoriet, Musikhuset Aarhus - Rytmisk Sal, 20-23

På konservatoriet i Aarhus vil der være en række koncerter fredag aften, blandt andet med Lise Dres, som tidligere har spillet supportjobs for Søren Huss og Sebastian Lind. Derudover vil der være koncerter med Ulvetimen, Madame Indigo og metalbandet Oxx.

Kulturnat på Konservatoriet, Det Jyske Musikkonservatorium - Kammermusiksalen, 20-23.15

Konservatoriets program i Kammermusiksalen byder blandt andet på NovemberDecember, der spillede support for One-Eyed Mule sidst i september. Desuden kan man opleve navnene Avenue, Spy On Your Friends, Kamilla Haugaard og Frekvens Frekvens i løbet af aftenen.

Women in Music: Pil og Liv + Suzann and the Davies, V58, 20-23

Women in Music præsenteres i samarbejde med V58 og KulturNat Aarhus og har fokus på bands med kvindelige musikere i front. Her spiller singer-songwriter-duoen Pil og Liv samt Suzann and the Davies, der spiller old school rock.

Bluesgudstjeneste, Sct. Pauls Kirke, 21-22

I Sct. Pauls Kirke vil der være gratis bluesgudstjeneste med veteranen Rock Nalle og band i anledning af Kirkens Korshærs 100 års dag. Præsterne vil her perspektivere blues og den kristne tro.

The Tristesse of Enola, 21.15-22

The Tristesse of Enola, som blandt andet spillede på sidste års RECession-festival, har rødder i den melankolske singer-songwriter-tradition, men er også inspireret af rock, americana, blues og jazz.

Koncert: "Sensuelle Franske nætter", Bispegården, 22-22.30

Pianisten Mario Ramón Garcia spiller på en halv time to klassiske, impressionistiske værker af den franske komponist Claude Debussy, som levede fra 1862-1918. På den halve time vil Garcia blandt andet spille værket "Clair de Lune", som også er kendt fra diverse film.

Train holder Kulturnat Afterparty, Train, 23-5

Fredag den 12. oktober afholdes den nationale finale i house dj-konkurrencen Movida Corona, hvor finalisterne skal kæmpe om at gå videre til den internationale slutrunde i Stockholm. Ud over selve finalisterne kommer der musik fra Joey Moe, TooManyLeftHands, DJ Shults Ukraine (europæisk vinder 2011), DJ Denz (sidste års nationale vinder) og Fredrik Thode.

Læs mere om den aarhusianske Kulturnat her, og læs også vores guide til den københavnske Kulturnat.

ANNONCE