Nyhed

James Murphy gæster P6 Beat

DR's alternative Musikkanal varmer op til ny dokumentar om LCD Soundsystems sidste tid

Den tidligere frontfigur i LCD Soundsystem, James Murphy, vender på fredag plader på P6 Beat i forbindelse med den eksklusive, skandinaviske premiere på koncert- og dokumentarfilmen "Shut Up and Play the Hits" lørdag den 6. oktober.

Filmen handler om LCD Soundsystems sidste døgn, og vises i Koncerthusets koncertsal som en optakt til filmfestivalen CPH:DOX. Filmens hovedperson og LCD-frontmand, James Murphy, vil være til stede på premiereaftenen, og stiller op til spørgerunde og dj-sæt efterfølgende. Desuden optræder dj-kollektivet 2ManyDjs, danske Christian D'or (VICE, Disco Dick) og Pac (Can).

I forbindelse med premieren varmer DRs musikkanal P6 Beat op med en række gæster på fredag. Radiostudiet får besøg af dj/producer Kasper Bjørke mellem klokken 13 og 15 i programmet "Klik", hvor Bjørke vil spille en masse vinylplader fra James Murphys pladeselskab DFA. Mellem 15 og 18 sendes programmet "Fredagsritualet", hvor værten Camilla Jane Lea får besøg af James Murphy selv. Han vil præsentere radiolytterne for sine favoritalbums.  


P6 Beat er en af DRs digitale radiokanaler og omfavner de alternative strømninger, både i den udfordrende og fornyende undergrundsmusik samt i mere populære genrer. Radiokanalen modtog i 2011 GAFFA-Prisen "Årets skulderklap" med følgende begrundelse:

"Årets Skulderklap er GAFFAs pris til en aktør, som har gjort en ekstraordinær indsats inden for musiklivet det forgangne år. Prismodtageren vælges af GAFFAs redaktion. Årets vinder er radiokanalen P6 Beat, for at have gjort en ekstraordinær indsats for musiklivet i år ved at lave en musikkanal for alle, der nyder toner, som ikke nødvendigvis banker til tops på hitlisterne og ved at levere grundig, dybdegående og kritisk musikjournalistik".

ANNONCE