Nyhed

Marina & The Diamonds til MTV EMA pre-party

Den britiske sangerinde gæster opvarmningsfesten i Øksnehallen

I dag offentliggøres et nyt navn til MTV EMA Pre-party i Øksnehallen mandag den 5. november. Det er den britiske popsangerinde Marina & The Diamonds, som til denne særlige aften vil levere en eksklusiv liveoptræden til showet. 

MTV EMA Pre-party byder desuden på optrædener med store, danske navne som Medina, Aura Dione, Christopher, Infernal og Kato. Derudover vil der blive vist klip fra den kommende Twilight-film "Breaking Dawn del 2", som er den sidste film i vampyr-serien, og desuden vil folk i publikum få muligheden for at vinde to billetter til gallapremieren på filmen. Showet bliver filmet og sendt på MTV søndag den 11. november klokken 19.

Marina Lambrini Diamandis er kvinden bag Marina & The Diamonds, og hun er kendt for hits som "Radioactive" og "I Am Not a Robot". Tidligere i år udkom sangerindens andet album "Electra Heart", der var opfølgeren til "The Family Jewels" fra 2010.

Marina & The Diamonds skulle oprindeligt have givet koncert i Lille Vega den 2. december, men koncerten blev så hurtigt udsolgt, at den efterfølgende blev rykket til Store Vega den 24. januar.

Billetter til EMA Preparty kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE