Nyhed

My Evil Twin spiller på Loppen

Cecilie Enevold afholder koncert på Christiania i morgen

I morgen 24. oktober gæster sanger og sangskriver Cecilie Enevold aka My Evil Twin Loppen i København.

My Evil Twin er lige nu aktuel med sit andet album "Cracks In Ice", der udkom for en måned siden. Et album der fik tre stjerner af GAFFAs Signe Bønsvig Wehding, der gav sangerinden følgende ord med på vejen "Udsvingene er små og stemningerne hverken tunge eller lette nok til at kræve overgivelse. Det fintmaskede net af sfæriske, drømmende melodier og tekster og Cecilies luftige vokal er fin. Men hun kræver så lidt af sin lytter, at man næsten holder op med at lægge mærke til hende". 

I samme ombæring er My Evil Twin i gavehumør og har netop lagt et gratis track ud på sin Facebook-side. Her kan man hente sangen "Go To Sleep" fra det nye album.

My Evil Twin udgav tilbage i 2010 debutudspillet "The Slow Escape", og eftefølgende vandt hun talentkonkurrencen Starfighters på Danmarks Smukkeste Festival. GAFFAs Ole Rosenstand Svidt anmeldte sangerindens bidrag til konkurrencen og kvitterede med fire stjerner under overskriften "Gedigen, drømmende indiepop med fine sange og stærke musikerpræstationer".

 

 

 

ANNONCE