Nyhed

Rihanna topløs på nyt albumcover

Popsangerinden fra Barbados annoncerer desuden albummets titel og udgivelsesdato

Rihanna har i den sidste tid taget små skridt i forhold til afsløringer omkring sit kommende album. Først var albummet annonceret på Twitter ved en fejl af sangerindens franske pladeselskab, og siden kom hun med hints om førstesinglen "Diamonds", som udkom sidst i september. Nu har Rihanna offentliggjort både artwork og titel til det kommende album, som er på gaden den 19. november.

Artworket viser en topløs Rihanna dækket i ord, heriblandt ordet "Diamonds", som også er titlen på hendes nyeste single.

"Jeg kommer til at tweete den officielle titel på albummet snart!!! For now.... Here's the cover", skrev Rihanna på sin Twitter-profil for nylig, og senere bekræftede hun, at det nye album vil få titlen "Unapologetic", som også er et af ordene skrevet på sangerindens krop i artworket:

"Min nye album "Unapologetic" bliver udgivet den 19. november på verdensbasis," tweetede hun.

Rihanna har i de sidste syv år udgivet seks fuldlængde-album. Det seneste med titlen "Talk That Talk" udkom i november 2011, hvor det blev anmeldt til fire stjerner i GAFFA, og sidste efterår gæstede sangerinden Jyske Bank Boxen i Herning til en koncert, som hun modtog hele fem stjerner fra anmelder Michael José Gonzalez.

ANNONCE