Nyhed

Se The Foreign Resorts videodagbog fra USA

Den danske støjrockgruppe er på tour i Staterne og filmer dagbog fra landevejen

Det københavnske støjrockband The Foreign Resort udgav i sidste måned deres andet album, "Scattered & Buried", som blev fulgt op med en turné i Danmark, Tyskland og Luxembourg. Nu er bandet rejst over Atlanten på en tre ugers turné i USA. 

The Foreign Resort laver en videodagbog fra turen, der indtil videre har bragt dem til New York; Asbury Park, New Jersey; Washington, DC; Norfolk, Virginia og Raleigh, North Carolina. Du kan se dagbogen med både koncertoptagelser, kommentarer fra bandet og flotte stemningsbilleder nedenfor.

The Foreign Resort debuterede i 2009 med albummet "Offshore" og har siden spillet support for The Raveonettes – som en del af Royal Beers' Tak Rock!-kampagne – på The Raveonettes' Danmarksturné i 2011. De har også varmet op for A Place To Bury Strangers og Swervedriver samt spillet over 80 koncerter i USA. I oktober 2011 udgav de deres selvbetitlede ep i USA og Canada.


"Scattered & Buried" fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Finn P. Madsen og blandt andet følgende ord med på vejen: "For en lytter med det rigtige hi-fi anlæg er der fuld valuta for skillingerne. Man bliver simpelthen blæst agterud." Læs hele anmeldelsen her.

 


ANNONCE