Nyhed

Simon Jul udgiver lummer single

Se videoen til komikerens første single fra debutalbummet "35"

Du kender sikkert den danske komiker, skuespiller og tv-vært, Simon Jul, der siden 2001 har været fast inventer på den danske tv-sendeflade. Derudover har Jul også rørt lidt ved musikken, blandt andet har han indspillet eller spillet live med navne som Malk de Koijn, Medina og Burhan G. Nu forsøger han sig så for alvor med musikken, og udgiver derfor soloudspillet "35", der udkommer den 3. december.

Første smagsprøve fra debutalbummet er nu offentliggjort i form af førstesinglen "Freak 94", der nu er udkommet i en digital version med tilhørende musikvideo. Om singlen fortæller Simon Jul: ""Jeg er vild med r&b fra 1990'erne, så er det sagt. Jeg havde det meste af teksten til "Freak 94", og kærkomment skyllede bølgen af hits fra Ginuwine, Jaheim, R.Kelly og Bone Thugz. Især sommeren i 1994 står for mig som en periode, hvor det ikke kunne blive lummert nok.
Nummeret handler om en side af os selv, som vi sjældent lukker helt op for, tabuernes holdeplads, den enkelte persons inderste og mest bizarre og afvigende vaner. Nogle holder op med at lege, udforske og udfordre, andre stopper aldrig, og det skal man være stolt af. Man skal være stolt af at være en freak. Tag klemmerne frem, træk gardinerne fra så alle kan se med, hent varmecremen og lyt."

Debutalbummet "35" er blevet til i tæt samarbejde med producer og mikser Saqib alias Black Shawarma, der blandt andet har arbejdet på Malk De Koijns seneste succesalbum "Toback To The Fromtime".


Du kan se Simon Jul vise sig fra sin mest freakede side i videoen til "Freak 94" her.

 
ANNONCE