Nyhed

Two Door Cinema kommer til Danmark

Den nordirske trio gæster Amager Bio i maj næste år

For første gang i tre år kommer den nordirske trio Two Door Cinema Club til Danmark. Det bliver til en koncert den 6. maj 2013 i Amager Bio som en del af gruppens verdensturné.

Two Door Cinema udsendte i september deres andet album "Beacon", som blandt andet indeholder singlerne "Undercover Martyn" og "Sleep Alone". Albummet fik fire stjerner fra GAFFAs Kristian Bach Petersen, som skrev:

"Andet album fra engelske Two Door Cinema Club har placeret dem rigtig pænt på de britiske charts og med god ret. Deres energiladede og lette indierock er velkomponeret, dansevenlig og ganske smittende og med fin skelen til både nyere modeluner og klassiske dyder."


Two Door Cinema blev dannet i 2007, og udsendte i 2010 debutalbummet "Tourist History". Bandet har siden haft stor succes, musikken er blevet brugt i diverse reklamer og spil, og til åbningsceremonien for de Olympiske Lege i London denne sommer kunne man opleve forsanger Alex Trimble med sangen "Caliban's Dream".  Sangen var skrevet specielt til begivenheden af Underworlds Rick Smith og blev spillet, mens syv unge britiske atleter gik rundt på stadion med den olympiske flamme.

Billetsalget starter fredag den 12. oktober, og billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE