Nyhed

by:Larm søger bands

Bandtilmelding til branchefestivalen by:Larm lukker den 1. oktober

By:Larm er en fire-dages branchefestival i Norge med 50 foredrag, workshops, Q&A, paneldebatter og koncerter. Festivalen søger lige nu bands til næste års festival, hvor der er ansøgningsfrist den 1. oktober.

By:Larm foregår den 13. til 16. februar i Oslo, hvor der på fire dage afvikles 300 koncerter fordelt på 19 scener. Festivalen er et slags udstillingsvindue for ny musik i Norden, og den bliver ivrigt dækket af medierne. I år var der 157 presseopslag i nordiske medier, og 47 internationale journalister fra 11 forskellige lande var til stede. I 2012 deltog 6500 publikummer i festivalen, som havde udsolgt.

Det er blevet annonceret, at Sonic Youth-medlem Kim Gordon vil holde tale og svare på spørgsmål til by:Larm 2013, og de første fem musiknavne er blevet offentliggjort.

By:Larm har eksisteret siden 1998, og siden 2008 har den foregået i Oslo. Sidste år spillede danske Hymns From Nineveh, Turboweekend, Iceage, Reptile Youth og Tim Christensen på den norske festival.


Ønsker du at spille på by:Larm i 2013, kan du via by:Larms hjemmeside ansøge om spilletid, lære mere om kriterierne for tilmelding og læse om årets festival.

Læs GAFFAs anmeldelser og reportager fra by:Larm 2012 her.

 


 

ANNONCE