Nyhed

Choir of Young Believers-producer udgiver ep

Anders Rhedin har netop udgivet ep'en "You Are Like LA" under kunstnernavnet Dinner

Dinner aka. danske Anders Rhedin har netop udgivet den første af to ep'er. "You Are Like LA" er udkommet på Tigerspring Records og er den første af to ep'er, der blev indspillet i København i løbet af efteråret og vinteren 2011/2012. Ep'erne er blevet skabt i samarbejde med de succesfulde danskemusikere Jannis Makrigiannis fra Choir Of Young Believers, Cæcilie Trier fra Chimes And Bells og Nicolai Koch fra Oh No Ono, som har produceret Anders Rhedins sange.

Tilbage i 2006 var det Anders Rhedin, der hjalp Jannis Makrigiannis med at starte Choir of Young Belivers. Han producerede de første demoer, den første ep samt Choir Of Young Believers debutalbum "This is for the White in Your Eyes" og spillede endda selv med i gruppen en overgang. Nu er rollerne så byttet om, og det har i første omgang resulteret i fire sange på ep'en "You Are Like LA", der bliver udgivet digitalt.

Anders Rhedin har også en fortid som sanger og guitarist i hedengangne Moon Gringo og manden bag enmandsprojektet Jong Pang.

Track-liste


1.You Are like LA
2.Say What You Want (Love is Death)
3. Stone Town
4. Do You Feel like Going Out Tonight?

ANNONCE