Nyhed

Grandmaster Flash til Pumpehuset

Et nyt spillestedssamarbejde mellem Pumpehuset og Rust har fået hiphop-legenden på plakaten

Den 12. oktober giver den legendariske hiphop-dj Grandmaster Flash-koncert i Pumpehuset. Koncerten er den første i rækken i et nyt samarbejde mellem de to københavnske spillesteder Pumpehuset og Rust.

"Rust og Pumpehuset har et stærkt fællesskab i en kærlig og kompromisløs tilgang til livemusik. Rust har en stærk indsigt i subkulturelle tendenser, og bygger reelt mange af de navne, der senere spiller på Pumpehuset. Når både værdifællesskab og musiksmag overlapper, er der ingen grund til ikke at arbejde sammen – og når første fælles booking tilmed kan være legendariske Grandmaster Flash, så er vi kommet rigtig godt fra start", udtaler Ronnie Hansen, direktør i Pumpehuset, om det nye samarbejde.

Ifølge direktøren på Rust, Morten Varano, har spillestedet længe ledt efter en større samarbejdspartner, så der bliver bedre rammer for at præsentere store navne: "Det har gennem tiden været Rusts mission at udfordre de fysiske rammer, og vi er stolte af at kunne præsentere navne, som man ellers ikke ville have oplevet på en intim scene som Rusts. Booka Shade, Justice, Moby, Digitalism, Masta Ace, Bassnectar og mange flere har været en unik mulighed, for at præsentere noget af det musik vi, på Rust, brænder så meget for," siger Morten Varano og fortsætter:

"Det har dog også til tider været en udfordring for publikum, og derfor ser vi det som en kærkommen lejlighed til at rykke Rust ud af huset og prøve kræfter med en større scene, hvor publikum får en anden oplevelse i nogle større rammer. Musikalske alliancer har altid været spændende, om de foregår på scenen eller bag tæppet. Vi mener, at netop Grandmaster Flash kan være begyndelsen på et frugtbart samarbejde mellem to væsentlige spillesteder i København," siger Varano.

I hiphop-kredse er der ingen tvivl om Grandmaster Flashs betydning for kulturen, og pioneren har vel nærmest status som levende legende. Uden for miljøet er det også blevet til anerkendelse, blandt andet er han optaget i The Rock'n' roll Hall Of Fame.

Billetsalget er i gang via GAFFA Live.

 

ANNONCE