Nyhed

Lyt til den nye Rihanna-single

Popstjernen fra Barbados er klar med første single fra sit syvende album

I mandags kunne man læse i GAFFA, at Rihannas nye single hedder "Diamonds", og nu er det muligt at lytte til den første single fra sangerindens syvende studiealbum, som udkommer i november.

Popstjernen afslørede sangtitlen i et interview til iHeartRadios årlige musikfestival i Las Vegas. Her fortalte den 24-årige sangerinde følgende om sin nye single: "Sangteksten er meget håbefuld og positiv, men den handler om kærlighed og... er en lille smule anderledes, end hvad folk forventer, tror jeg." "Diamonds" er skrevet af australske Sia og produceret af Benny Bianco.

Først i september blev Rihannas kommende album annonceret ved en fejl på Twitter af hendes franske pladeselskab og af en af Frankrigs mest populære dj's, Benjamin Galouye.

Rihanna har i de sidste syv år udgivet seks fuldlængde-album. Det seneste med titlen "Talk That Talk" udkom i november 2011, hvor det blev anmeldt til fire stjerner i GAFFA, og sidste efterår gæstede sangerinden Jyske Bank Boxen i Herning til en koncert, som hun modtog hele fem stjerner for fra anmelder Michael José Gonzalez.

Lyt til den nye single her:

 

 

ANNONCE